Een merk easyvoyage

Luxe stacaravans

Gepubliceerd op: 21 nov. 2023

Bijgewerkt: 27 nov. 2023

Altijd mooier, altijd meer designs, altijd meer comfortabel en gezellig, de kampeeraccommodatie is in ontwikkeling! De luxe stacaravans vervangen de caravans van weleer, met alle comfort voor een 5-sterrenvakantie: een groot terras onder een houten prieel of in de schaduw van de bomen, een prachtig uitzicht vanuit je ligstoel, nieuw en functioneel meubilair, de interieurvolumes, edele materialen...

In de infrastructuur bieden de 4- en 5-sterrencampings grote waterparken en talrijke zwembaden (zwembaden, golfslagbaden, peuterbaden voor de allerkleinsten...), sportfaciliteiten sportfaciliteiten, tropische tuinen...

Vind uw camping ideaal voor topklasse vakanties dankzij onze selectieluxe stacaravans in de mooiste regio's van Frankrijk.

Stacaravan met terras en airconditioning aan de Côte d'Azur

De camping 5* Holiday Green is eigendom van een van de mooiste waterparken op de Golf van Saint-Tropez en biedt 300 luxe cottages en appartementen met bomen. Bijzonder aantrekkelijk zijn de stacaravans Summer Suite met dakterras en zorgvuldige decoratie.

Étalé op 15 hectare dennenède, combineert deze 5-sterrencamping luxe en comfort, met topservice, originele huuraccommodaties, een wellnessruimte en zelfs een permanente tentoonstelling van hedendaagse kunst.

Het 1000 m2 grote waterpark en Californisch zwembad bestaat uit een verwarmd binnenzwembad, glijbanen en een jacuzzi, omringd door een 2000 m2 groot strand.

Tot slot biedt het wellnessgedeelte totale ontspanning met een ontspanningsruimte, hamam en hydromassagebaden. Trakteer uzelf op massages en behandelingen die de beste hotels waardig zijn, en ontspan daarna in de Zen-tuin met een kruidenthee.

Verhuur uw stacaravan met airconditioning en terras op Camping Holiday Green de Fréjus ! 

Promoties het hele jaar door, uitzonderlijk klimaat, top animatieteam, on-site SPA, luxe, en een uitzonderlijk waterpark. 

Wacht niet langer met het boeken van uw volgende vakantie. 

Is mag: Tue Nov 21 2023 18:27:21 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Holiday Green Provence-Alpes-Côte d'Azur - Fréjus visuel 1/1
Camping Holiday Green
SUPER DEAL
Holiday Green Provence-Alpes-Côte d'Azur - Fréjus visuel 1/1

Breng uw vakantie door in een weelderige omgeving op camping Sunelia Holiday Green aan de Franse Rivièra, in Fréjus, niet ver van de beroemde steden Cannes en Saint Tropez. Luxe en luxe prevaleren op het 15 hectare grote dennenbos van deze 5-sterrencamping die hoogwaardige diensten biedt (ruimtebesparend welzijn), originele huuraccommodaties, een prachtig waterpark en zelfs een permanente tentoonstelling van hedendaagse kunst.

De camping accepteert cheques vacances ancv .

Een waterpark en een Californisch zwembad van 1000 m2 aan de Franse Rivièra

Onder de vele staande voorzieningen van de camping vindt u een perfect uitgerust Resort & Spa-gebied met uitzicht op de bergen. Om volledig te genieten van de geneugten van water en te ontspannen, staan tot uw beschikking een zwembad met verwarmd binnenzwembad, glijbanen en een jacuzzi. Buiten opent een strand van 2000 m2 rond een verwarmd Californisch zwembad van 1000 m2 je armen! Er gaat niets boven zonnebaden terwijl u gesust wordt door het lied van cicaden.

Een prachtig wellness-centrum

Geniet voor een volledig ontspannen verblijf van het wellnesscentrum van de camping, bestaande uit 3 gebouwen met ontspanningsruimte, stoombad en hydromassagebaden. Dit is het moment om jezelf te laten verleiden door een massage of een esthetische behandeling voordat je een kruidenthee proeft in het midden van de Zen-tuin.

Met de volledig ontworpen spa kunt u genieten van massages en verzorging die de grootste hotels in het hart van het achterland van Var waardig zijn. We houden vooral van het grote houten terras waarop het wellnessgedeelte is aangelegd. Het biedt een prachtig uitzicht op de omliggende natuur.

Verhuur van luxe stacaravans en design

Accommodatie, comfort en staanplaatsen zijn altijd op het rendez-vous met meer dan 300 luxe volledig uitgeruste huisjes, appartementen en vrije ruimtes in een bosrijke omgeving.
De huisjes zijn allemaal uitgerust met een keuken, een badkamer en een houten terras. De wifi is gratis voor uw activiteitenonderzoek en uitwisseling met uw dierbaren.

We houden vooral van de stacaravans "Cottage" Summer Suite met een dakterras en een mooie inrichting. We hebben zelfs een compleet artikel gewijd aan de inrichting van de stacaravans, waardoor de camping Holiday Green grotendeels in de schijnwerpers staat door de kwaliteit van de voorgestelde accommodaties.

Kunstwerken blootgesteld in de open lucht

De camping Holiday Green eert zijn status als luxe camping door vakantiegangers een tentoonstelling van moderne kunstwerken in de tuinen van de camping aan te bieden. Een heel goed idee om de nieuwsgierigheid van de jongste te scherpen met een eenvoudige en leuke benadering van kunst. We lopen rond en ontmoeten de prachtige werken van Bernard Bezzina, Laurent-Emmanuel Briffaud, Raoul Hebreeuws of Arman. Het zijn dan ook zeer grote namen in de hedendaagse cultuur die u zullen verrassen op deze camping die absoluut de kaart van originaliteit speelt.

Om te genieten van een cocktail, zit u op het terras van de "Bar Lounge" met uitzicht op het zwembad, en dineert u aan een tafel in het restaurant van de camping met smaken uit het zuiden.
De sfeer zal zijn op Camping Holiday Green 5 * met thema-avonden georganiseerd in het restaurant en de Art Travel Bar. Om nog maar te zwijgen over de nieuwe discocamping die om 22:30 uur opent!

Stacaravan 4 pers.

Opgegraven Campings.com

728

7 Nuits

Zie de aanbieding

Stacaravan met het gezin aan de Côte Fleurie

De camping 5* La Vallée ligt à Houlgate in Normandië, op een panoramische locatie met uitzicht op zee. Houlgate is een badplaats die zijn Belle Epoque charme heeft weten te behouden, waar u graag zult wandelen om de Normandische architectuur te ontdekken en het casino te bezoeken.

Op het gebied van vrijetijdsbesteding beschikt de camping over een verwarmd binnen- en buitenzwembad, glijbanen en een accro-parcours.

Geniet van uw verblijf in Normandië om het culturele erfgoed van de regio te ontdekken, zoals Mont Saint-Michel, de landingsstranden van D-Day en de kliffen van Etretat.

Verzorg uw gezin Camping in Normandië

In elk seizoen,  décover de charme van Normandië en de kust. 

Neem de gelegenheid te baat om de omgeving te verkennen, met zijn vele wandelingen en culturele ontdekkingen. 

Atypische hut op het water in de Luberon

Wilt u genieten van luxe kamperen in een atypische accommodatie, verblijf dan op camping 4* Le Val de Durance in het Parc Naturel du Luberon, Cadenet bij Lourmarin.

De Cabanes sur l'eau verwelkomt u aan een privémeer van 4 hectare, met een verbeterd zandstrand.

Toeristisch gezien bevindt u zich in het hart van het Parc Naturel du Lubéron en kunt u de prachtige dorpjes ontdekken (Lourmarin, Gordes...) of de Provençaalse markten in de omliggende steden, zoals Aix-en-Provence, Avignon of Saint-Rémy de Provence.

Verzorg uw drijvende hut nu

Geniet van gezellige, ongewone accommodatie om nieuwe energie op te doen na een bezoek aan de regio en haar wonderen. 

Bezoek als gezin  het rode land van Rustrel en waan je in de tijd van cowboys en indianen!  

Stacaravan met XXL bed in Ghisonaccia, Corsica

Hier draait alles om Luxe : weelderige tuinen grenzend aan eenzandstrand, doorschijnend water, een zwembad dat grenst aan het strand en de zee, een SPA met whirlpool, sauna, lichaams- en gezichtsbehandelingen, massages.... en een dierenpark in het hart van de camping met pauwen, meoes en schapen!

Liefhebbers kiezen voor de stacaravan Honey Moon met een bed van 180 cm!

Vind ons in het paradijs aan de Costa Serena, op de camping 4* Marina d'Erba Rossa à Ghisonaccia, aan de oostkust van de Beauté.

Verzorg je huwelijksreis naar Corsica snel!  

En kies voor het extra brede XXL-bed. Daarna kun je alleen nog maar genieten van de ligstoelen en de zee. 

En natuurlijk van de zon, die hier het grootste deel van de zomer schijnt.

Marina d'Erba Rossa Corsica - Ghisonaccia visuel 1/1
Camping Marina d'Erba Rossa
SUPER DEAL
Marina d'Erba Rossa Corsica - Ghisonaccia visuel 1/1

Op Corsica wacht de 4-sterren camping Marina d'Erba Rossa u op in een uitgestrekt palmbomengebied op 4 km van Ghisonaccia, in het departement Haute-Corse. Deze camping Homair ligt ook aan het strand, voeten in het water.


Op deze luxe camping aan zee met directe toegang tot het strand, kunt u comfortabel verblijven in stacaravans, huwelijksreizen, huisjes of lodges, al dan niet voorzien van airconditioning, geschikt voor 2 tot 6 personen en uitgerust met terras met tuinmeubelen. U kunt uw campers, tenten en caravans ook op grote schaduwrijke plaatsen installeren, met of zonder elektriciteit.


Voor momenten van ontspanning en recreatie tussen zee en bergen biedt de camping een buitenzwembad, een aangenaam solariumterras en een spa met onder meer een betalende optie, verschillende diensten voor verzorging en massages, een sauna en een jacuzzi. Je hebt ook toegang tot twee tennisbanen, een beachvolleybalveld, een voetbalveld, een bowlingbaan, basketbal- en volleybalvelden, een speeltuin met een opblaasbare structuur voor je kleintjes, een tv-kamer, een speelkamer games uitgerust met een biljart en videogames voor het plezier van tieners, pingpongtafels en zelfs een wildpark! Bovendien zal een kinderclub kinderen van 6 tot 12 jaar oud vermaken.

Van begin mei tot eind september kunt u genieten van vele activiteiten in het zwembad, fitness- en zumba-lessen, sporttoernooien en feestelijke en gezellige feesten.

Wat catering betreft, vindt u alles wat u nodig hebt, van ontbijt tot diner en om op de hoogte te blijven en wat boodschappen te doen, heeft u een pershoek en een kleine winkel.


Vanaf deze luxe camping op slechts een steenworp afstand van een van de stranden van de Costa Serena, bezoek de typische dorpen rondom, geniet van oesters en andere zeevruchten en ga op fietstochten of voetgangers om alle charmes van het eiland te ontdekken. Beauty!

Zie de camping

Glamping Lodge aan de Atlantische Oceaan

Gelegen in Soulac, op slechts 1,8 km van de prachtige Atlantische stranden, biedt camping Les Pins een verscheidenheid aan klassieke en eersteklas houten stacaravans. Voor wie op zoek is naar originaliteit zijn er de 'Ecolodges', hutten die harmonieus zijn geïntegreerd in de natuurlijke omgeving. De camping, die zich inzet voor een medeverantwoordelijke aanpak, biedt Amazon Cabins, Sweet Cabins, Dunes Cabins (hutten op palen) en Cotton Lodges (ingerichte tenten in Safari-stijl).

Côt&e; vrijetijdsactiviteiten, de Aquagym, Aquabike en zwemlessen worden aangeboden in een verwarmd zwembad met een peuterbad voor kinderen, omgeven door een houten dek. 

De geheel autovrije Camping des Pins biedt een autovrije dag. Er zijn trolleys op wieltjes beschikbaar om het vervoer van bagage te vergemakkelijken. De camping staat bekend om zijn commitment éco-responsibility en gebruikt natuurlijke beheerders en biedt biologische producten aan.

À activiteiten in overvloed in de buurt, van paardrijden en vissen tot surfen, skateboarden, mountainbiken, golfen en zelfs parachutespringen. Het dichtstbijzijnde strand, l'Amélie, en de fietspaden de la Vélodyssée, zijn gemakkelijk te bereiken, met fietsverhuur op Camping des Pins. U kunt ook genieten van energieke en yogalessen in forêt of op het strand voor een ontspannen en mémorele vakantie.

Verzorg uw medeverantwoordelijke vakantie binnenkort

Geniet van de prachtige houten lodges op Camping des Pins en laat u wiegen door het geluid van de Océan. 

Huur ter plaatse fietsen of neem deel aan yogalessen voor een totale compressie. 

Is mag: Tue Nov 21 2023 18:27:21 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Camping des Pins Aquitaine - Soulac-sur-Mer visuel 1/1
Camping des Pins
SUPER DEAL
Camping des Pins Aquitaine - Soulac-sur-Mer visuel 1/1

Stacaravan 2 pers.

Opgegraven Campings.com

159

7 Nuits

Zie de aanbieding

Eco-vriendelijke accommodatie in de Landes

Le Vieux Port camping, gelegen in Messanges, kiest voor een ecologische en luxe aanpak. De camping ligt in het hart van een pijnboombos van 4 hectare en respecteert de omgeving door de voorkeur te geven aan houten gebouwen die harmonieus opgaan in het landschap. De 161 kampeerplaatsen, ontworpen volgens een medeverantwoordelijke aanpak, bieden een vriendelijk, persoonlijk onthaal en optimaal comfort.

Om de impact op het milieu tot een minimum te beperken, stimuleert de camping actief het sorteren van afval en houdt zich aan strenge ecologische normen. Energie-efficiënte installaties van klasse A, énergieën (50% van zonnepanelen) en de beperking van chemische producten dragen allemaal bij aan deze aanpak. Het personeel reist in elektrische buggy's om het streven naar duurzaam toerisme te onderstrepen.

Camping Le Vieux Port biedt directe toegang tot het strand, zodat vakantiegangers op het ritme van de getijden kunnen leven en van de prachtige zonsondergangen kunnen genieten. En het plezier gaat verder met de watersportuitrusting die ter plekke te huur is. Wandel- en fietstochten zijn gemakkelijk dankzij de bewegwijzerde paden en de directe toegang tot het meer.

De camping biedt ook een waterpark met een nieuw thema in 2022, met de wereld van piraterij. Met 11 glijbanen, 5 zwembaden, een overdekt zwembad, een golfslagbad en een golfsimulator voldoet de waterbeleving aan strenge ecologische normen, waardoor het water zo chloorvrij mogelijk wordt gehouden. Dit unieke aanbod wordt versterkt door een golfsimulator, die sensatie biedt voor het hele gezin en vrienden.

Verzorg uw dag met directe toegang tot de zee

De 5* camping Le Vieux Port belooft een luxe en ecologische vakantie. 

Kinderen zullen lang genieten van het waterpark met piratenthema. 

Is mag: Tue Nov 21 2023 18:27:21 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Le Vieux Port Aquitaine - Messanges visuel 1/1
Camping Le Vieux Port
SUPER DEAL
Le Vieux Port Aquitaine - Messanges visuel 1/1

Stacaravan 6 pers.

Opgegraven Campings.com

299

7 Nuits

-59%

Zie de aanbieding

Onopvallende stacaravan in de Var

Op dit uitzonderlijke landgoed van 60 hectare in de Domaine de la Bergerie, liggen de 500 huisjes discreet verspreid à op de heuvels, harmonieus geïntegreerd à in de mediterrane vétatie en met een prachtig uitzicht op de heuvels. 

Verdeeld in terrassen, ligt de accommodatie op een ruim, met bomen omzoomd terrein van ongeveer 200m², dat een rustige sfeer en optimale privacy biedt. Bezoekers kunnen hun auto gemakkelijk parkeren en toch genieten van een royale leefruimte om het meeste uit hun verblijf te halen.

In deze uitzonderlijke omgeving worden gezelligheid en een familiale sfeer gecombineerd met de 5-sterrenfaciliteiten van de camping, waaronder het waterpark, voor een uiterst aangename vakantie-ervaring.

Verzorg uw sédag op Domaine de la Bergerie

Ruime en vertrouwelijke stacaravan, groot perceel, ongelooflijke waterruimte...

Dit zijn de beloften van een 5* vakantie!  

Is mag: Tue Nov 21 2023 18:27:21 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Domaine de la Bergerie Provence-Alpes-Côte d'Azur - Roquebrune-sur Argens visuel 1/1
Domaine de la Bergerie
SUPER DEAL
Domaine de la Bergerie Provence-Alpes-Côte d'Azur - Roquebrune-sur Argens visuel 1/1

De 5-sterrencamping Domaine de la Bergerie ligt tussen de zee en de Provençaalse heuvels, in Roquebrune-sur-Argens en belooft zijn vakantiegangers om een zeer luxe en rijk aan activiteiten door te brengen, allemaal in een familiale sfeer .

Voor het plezier van de vakantiegangers heeft de camping Domaine de la Bergerie een groot waterpark van 1400 m2, geopend van april tot september en belooft hele dagen waterplezier. Ouders en kinderen zullen genieten van een groot verwarmd zwembad van 180m2, vergezeld van een balneogedeelte. Voor zwemliefhebbers is er een zwembad van 400m2 op het watergebied. Zwemmers zullen het ook waarderen om te genieten van de rivier en de watervallen, die het cachet toevoegen aan het watergebied en een echt gevoel van verandering van landschap geven. Waterglijbanen en waterspelen zullen de jongste verrukken, terwijl de peuters zullen genieten van het kinderbad dat voor hen beschikbaar is. Rond de zwembaden staan veel ligbedden, die uitnodigen om te zonnebaden in de Provençaalse zon. Het waterpark strekt zich uit binnen met een overdekt en verwarmd gebied, ingericht in een oosterse sfeer. Ontspannen zwemmers zullen niet missen om te profiteren van het wellnesscentrum, prachtig ingericht in een oosters thema en waarin u kunt genieten van een sauna, een jacuzzi en een hamam, zonder de service te vergeten massages en zorg voor het gezicht en lichaam.

Een team van gekwalificeerde animators zorgt voor de kinderen en biedt hen een veelvoud aan leuke en sportieve activiteiten, evenals artistieke en culinaire workshops. Kinderen kunnen ponyrijden, schatzoeken, minigolfboogschieten en vele andere activiteiten doen die hun dagen zullen vullen. Volwassenen kunnen gedurende deze tijd deelnemen aan vele sportactiviteiten onder toezicht van animators met fitnesssessies, wateraerobics, zeereizen, jetski en zelfs canyonning. De avonden aangeboden door Domaine de la Bergerie zijn geanimeerd met dansavonden, filmvertoningen en concerten.

Stacaravan 4 pers.

Opgegraven Campings.com

490

7 Nuits

Zie de aanbieding

Stacaravan met airconditioning aan de Middellandse Zee

De Les Sablons 5 étoiles à Portiragnes onderscheidt zich door zijn bevoorrechte ligging aan een uitgestrekt zandstrand, omzoomd door duinen, tussen de steden Béziers en Sète.
Accommodatie, de camping biedt luxe stacaravans met airconditioning, de Taos en CASA, ware juweeltjes van luxe, bieden uitzonderlijk comfort met een privébadkamer voor elke slaapkamer.


Het waterpark, een echt juweeltje, heeft 3 zwembaden waaronder een verwarmd binnenzwembad met 26 °C, een balneacuteo met 4 jacuzzi's, een kunstmatige rivier van 400 m, een peuterbad, een jacuzzi, 5 glijbanen en een glijbaan. Een groot natuurlijk solarium met ligstoelen en parasols nodigt uit tot ontspanning. Voor een moment van welzijn biedt het SPA gedeelte massages.

Restaureer uw stacaravan met airconditioning aan de Middellandse Zee binnenkort

Geniet van de SPA-ruimte die exclusief is gereserveerd voor volwassenen om bij te komen van uw dagelijkse routine. 

Heeft u kinderen?  Laat ze achter in de kinderclub om te genieten van uw bubbelbad. 

Is mag: Tue Nov 21 2023 18:27:21 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Les Sablons Languedoc-Roussillon - Portiragnes visuel 1/1
Camping Les Sablons
SUPER DEAL
Les Sablons Languedoc-Roussillon - Portiragnes visuel 1/1

Stacaravan 4 pers.

Opgegraven Campings.com

504

7 Nuits

-15%

Zie de aanbieding

Derniers articles

 

Luxe camping: diensten van topklasse!

Nieuws

 
Venise

Reis naar Venetië voor een lang weekend. Heb je aan kamperen gedacht?

Artikelen op bestemming

 

Ardèche

 

Dordogne

 

Gorges du Verdon

 

Occitanie

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur