Een merk easyvoyage

Zomer elektrofestivals

Gepubliceerd op: 21 nov. 2023

Word deze zomer een professionele clubber en kom vibreren op de elektrosound van de zomerfestivals waar elektro-akoestische elektro-akoestische muziek. Een mix van genres, techno, electro, house, trance, acid, jungle, new beat... Elektromuziek laat je de hele zomer dansen. de hele zomer lang. Festivals maken gebruik van zomerlocaties: stranden, arena's, velden, parken, open lucht... en het succes van sommige festivals overtreft soms hun reputatie.
Wil je het proberen? Kies een locatie, een datum en ga de zomer in!

Het electrostrand van Port-Barcarès in juli

Het'electrobeach de Port-Barcarès of EMF (Electro Music Festival), erkend als het grootste festival voor elektromuziek in Frankrijk, is een must voor elektrofans! Het werd opgericht in 2009 en vindt plaats op het strand tegenover de Lydia, het enige oceaanschip ter wereld dat bedekt is met zand! Er is genoeg om je in de ban te houden. Meer dan 80.000 festivalgangers gedurende 2 dagen!  Doe jij dit jaar mee?

>> Meer informatie over het festival electrobeach.

Als accommodatie raden wij de camping Les Tamaris à Barcarès, die je te voet naar het festival à brengt. Het is altijd beter als je gedronken hebt om veilig thuis te komen. De 3-sterrencamping ligt op 900 meter van de zee. Het heeft een gigantisch waterpark.

De Peacock Society in Parijs in juli

In het hart van het Parc Floral de Paris, in het Bois de Vincennes, is het Peacock Society Festival 2 volle nachten, 4 dansvloeren, 40 artiesten, 30.000 feestbeesten en 24 uur lang fête! De derde editie van een gloednieuw festival, de Peacock Society verwelkomt elk jaar een aantal geweldige ster acts! Zoals Laurent Garnier, Flume, Loco Dice, Nina Kraviz, Dixon, Anetha, u.r.trax, Adam Beyer,  Boys Noize, Acid Arab, Dax J., Trym... genoeg om alle electrofans te plezieren.

>> Meer informatie over de festival Peacock Society.

Op ongeveer 20 kilometer ten oosten van Parijs ligt de Camping Le Parc de Paris, Villevaudé in Seine et Marne. Op een paar minuten rijden van het Disneyland Park ligt het Peacock Society festival, op slechts een kort ritje met de RER. De camping heeft een restaurant en een wifi-verbinding, zodat je concertkaartjes en RER-tickets rechtstreeks vanuit je stacaravan kunt reserveren.

Le Parc de Paris Ile de France - Villevaudé visuel 1/1
Camping Le Parc de Paris
SUPER DEAL
Le Parc de Paris Ile de France - Villevaudé visuel 1/1

De camping Le Parc de Paris is gelegen in de stad Villevaudé, in de Seine et Marne. Het is een vriendelijke en ontspannende camping, ideaal gelegen nabij Parijs. De camping heeft een kassa bij de receptie om kaartjes te kopen voor pretparken in de buurt. Het Parc de Paris is de ideale plek voor een gezinsvakantie met rust, kalmte en vooral plezier.

Vakantiegangers vinden op de camping alles wat ze nodig hebben om in vorm te blijven. Er is een basketbalveld, een tennisbaan en een voetbalveld, evenals pingpongtafels. Om ervoor te zorgen dat kinderen zich nooit vervelen, heeft het Parc de Paris een speeltuin.

Misschien wilt u een kampeervakantie doorbrengen zonder uw tent op een camping te zetten; Hiervoor zijn veel accommodaties te huur en kunnen een groot gezin als een paar liefhebbers tegemoet. Volledig uitgeruste tenten en stacaravans zijn te huur en zorgen voor een comfortabel verblijf. Voor diegenen die reizen met een baby, is het mogelijk om "babypakketten" te huren, bestaande uit een bed en matras voor een baby, een kinderstoel en een bad.

Voor een rustige vakantie gaat er niets boven profiteren van de cateringfaciliteiten op het terrein. Bar en afhaalmaaltijden nodigen vakantiegangers uit om het meeste uit hun verblijf te halen.

Een ideale nabijheid!

Het Parc de Paris nodigt vakantiegangers uit om veel activiteiten te ondernemen. Het bos van Fontainebleau is in de buurt, evenals andere must-see plekken die het hele gezin zullen verrukken, zoals DisneyLand Park, Parc Asterix, Parc des Félins, SeaLife-aquarium en het winkelcentrum Val d'Europe.

Zie de camping

Derniers articles

Nieuws

 
Venise

Reis naar Venetië voor een lang weekend. Heb je aan kamperen gedacht?

Artikelen op bestemming

 

Ardèche

 

Dordogne

 

Gorges du Verdon

 

Occitanie

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur