Een merk easyvoyage

De ergste Halloween-dag van je leven

Gepubliceerd op: 28 nov. 2023

Stop met de zoete kostuums, de overdreven zoete snoepjes en het "trick of treat" steeds maar weer gezegd! Dit jaar voor Halloween ben je op zoek naar de grote schrik, de schrik van je leven, nog groter dan Psycho, Shinning, Scream en Ça bij elkaar?

Kies snel voor de uitvluchtgamehet meest extreme ter wereld: het McKamey Manor, het gruwelijkste spookhuis in het universum: fysieke en psychologische psychologische martelingen, onderdompeling in (nep?) bloedbaden, inname van vieze smerige dingen inslikken (misschien niet eens voedsel), een nieuw kapsel krijgen ongewenst kapsel... het is er allemaal om de ergste Halloween Halloween van je leven te maken.

Stop met de zoete traktaties, de overdreven zoete snoepjes en het "trick or treat" dat keer op keer wordt gezegd! Ben je dit jaar voor Halloween op zoek naar de grote kou, de angst van je leven, nog groter dan Psycho, Shinning, Scream en Ça réunis?

Post snel voor een kans om het escapegame uit te spelen met het meest extreme ter wereld: het McKamey Manor, het meest gruwelijke spookhuis in het universum: fysieke en psychologische martelingen, onderdompeling in (nep?) bloedbaden, smerige dingen inslikken (misschien niet eens voedsel), een nieuw kapsel krijgen dat niet helemaal goed zit... het is er allemaal om de ergste Halloween van je leven te beleven.

.

>> Ga naar de VS, Tennessee of Alabama naar de Mckamey Mansion om de gekste, meest angstaanjagende nacht van je leven te beleven!

Derniers articles

 

Votre week-end Oenologie

 

Quand Camping rime avec Nachtclubbing

 
Luberon

Bezienswaardigheden in de Luberon die je sprakeloos achterlaten

Nieuws

Artikelen op bestemming

 

Ardèche

 

Dordogne

 

Gorges du Verdon

 

Occitanie

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur