Een merk easyvoyage

Quand Camping rime avec Nachtclubbing

Gepubliceerd op: 23 nov. 2023

Niet altijd gemakkelijk om het gezinsleven te combineren met een wild avondje uit! Voor campings is het niet eenvoudig om een overwegend gezinsklantenbestand te combineren met gezinsklanten met jonge vakantiegangers die zich kunnen uitleven op de dansvloer en ziel aan de dansvloer en zijn magische effecten, zijn heerlijke ontmoetingen de magie van de dansvloer en de heerlijke ontmoetingen die je doen uitkijken naar de eerste zonnestraal.

Sommige campings proberen deze twee echter met elkaar te verzoenen en slagen daar uitstekend in;  autonome discogeluiddichte ruimte of wekelijkse zwembadfeesten, campings doen hun uiterste best om hun publiek van feestgangers en en liefhebbers van livemuziek. De meest ervaren dansers of de meest ervaren dansers of liefhebbers van afters 's ochtends zullen genoegen moeten nemen met campings in de buurt van disco's en andere gebieden die bekend staan om hun met een reputatie voor maximale sfeer  zie  Biscarrosse of Ibiza, die we niet nog een keer zullen noemen...

Maar voor de all-at-on-camping fanaten, die net zo gehecht zijn aan de de sereniteit van de camping in de vroege ochtenduren en de levendige Hier volgt een overzicht van enkele campings in Frankrijk en Spanje die hun slag slaan. Frankrijk en Spanje die hun avondprogramma gebruiken om van hun camping een waar paradijs voor vakantiegangers te maken. een echt toevluchtsoord van -passagiers- gekte. Voor uw

Voor uw plezier, dames en heren.

Camping L'Espiguette in Grau du Roi: de beste DJ's

camping l'espiguette


De camping 3 étoiles l'Espiguette is een natuurlijke fan van grosses soirées animées waarvoor hij niet aarzelt een beroep te doen op de vice-kampioenen van France de Djaying. Naast de bijna klassieke schuim-, disco-, rock- en countryavonden biedt de camping ook een Tahitiaanse sfeer en Cowboy DJ's die het zwembad in vuur en vlam zetten! Het resultaat is een camping die vaak wordt aangehaald door "jonge fecirc;tards" van over de hele wereld op het web en sociale netwerken.

Camping Les Salisses in Vias: grote feesten


Méga soirées mousse en andere thématiques Roses & Blanc -de kleuren van de camping en de stad-, op het geluid van de beste dj's uit de regio en daarbuiten die de nieuwste geluiden van het moment komen mixen. Dat is de sfeer die wordt aangeprezen door de trouwe camping 4 étoiles Les Salisses de Vias, die elk jaar nieuwe concepten toevoegt aan haar feestelijke aanbod en de laatste trends op de voet volgt.

Disco Movil op Camping Nàutic Almata in Girona, Spanje


Een kleine tour door de Costa Brava want de Spanjaarden zijn niet de laatsten die ons leçons geven als het op festiviteiten aankomt! Hier betaalt de camping voor de diensten van een mobiele discobar met professionele DJ op de dekken voor hete, hete avonden op het strand van Aro. Een show vol licht en videoprojecties met een bijpassend geluidssysteem: kortom, avonden die de beste disco's in de regio waardig zijn (om het zacht uit te drukken!) op camping Nautic Almata.

Camping Les Grosses Pierres op het Ile d'Oléron: Groot geluid!


Kende je de kleine île fêtarde  niet? Nou, daar kom je zo weer achter op de camping 5 étoiles des Grosses Pierres waar liefhebbers van gros son elk jaar weer terugkomen. De hele zomer op het programma: het inmiddels creatieve Soirée Ibiza (het Spaanse feest gaat nog steeds door) met een te gekke cocktailsfeer rond het zwembad. Je zou bijna denken dat je in Beverly Hills was...

Camping Le Dauphin in Argelès-sur-mer: club in de open lucht!


Ook hier vinden we het Ibiza-thema waar we zo dol op zijn, maar ook de soirées Brazilia op het prachtige geluiddichte terras met 250 zitplaatsen. Maar er is geen tijd om achterover te leunen wanneer de beste dj's uit de regio de warmte opvoeren na een cabaretvoorstelling of een séance van welkom dansdisco, de eeuwige dans van de zomer waarop je uiteindelijk zult leren dansen... ! Dus ga naar de camping Le Dauphin ?

Derniers articles

 

Votre week-end Oenologie

 

Quand Camping rime avec Nachtclubbing

Nieuws

Artikelen op bestemming

 

Ardèche

 

Dordogne

 

Gorges du Verdon

 

Occitanie

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur