Een merk easyvoyage

10 droom boomhutten

Gepubliceerd op: 4 déc. 2023

Op zoek naar de meest ongelooflijke hutten op palen over de hele wereld,hebben we iets gevonden dat je zal verrassen en je een smaakje van het ongewone zal geven. Frankrijk, Canada, Thailand, Japan, Zuid-Afrika... onze tour du monde gaat de lucht in om je te laten dromen.

Laat je verleiden door schoonheid, originaliteit en comfort, en maak met ons een reis door deze 10 droomhutten.

De HemLoft, de Cabane Oeuf in Canada

Joel Allen, een voormalige softwareontwikkelaar, bouwt de hut van zijn dromen in de vorm van een ei dat in een houten paardenhaar is gestoken. De hut, HemLoft genaamd, is gebouwd door Joel en zijn verloofde door een aantal materialen en vintage items te lenen. Ontdek Whistler in British Columbia, in het Engelstalige westen van Canada.

Crédit foto: © The Hemloft

Het Japanse theehuis

Het was al genoeg om aanwezig te zijn op de Biënnale van Venetië om een kopje thee te drinken in dit huis dat regelrecht uit een sprookje komt. Ga vandaag naar het Kiyoharu Shirakaba Museum in Hokuto City, Japan, om deze hut te ontdekken die is ontworpen door architect Terunobu Fujimori, die minimalisme en fantasie combineert.

Crédit foto: © TeaHouse Tetsu

O2 Treehouse aux VS

O2Treehouse is een concept van hooggelegen hutten die onze relatie met de natuur willen stimuleren en deze in ons dagelijks leven willen brengen. Initiatiefnemer van het project is ontwerper Dustin Feider, die meer dan 50 hutten heeft gebouwd in de achtertuinen van particuliere woningen. Zijn volgende bouwwerk: het Pinecone Treehouse Kickstarter Project en de bijbehorende géodésic structuur.

Crédit foto: © O2Treehouse

De meest angstaanjagende schommel ter wereld in Ecuador

Kijk uit op de vulkaan Tungurahua à Baños in Ecuador en beleef de ervaring van evenwicht à 2600 m&&ètres boven zeeniveau boven een immense canyon. Klamp je vast aan een boom onder een charmant huisje en waag het om jezelf op eigen risico in de leegte te lanceren.

Crédit foto: © hostalerupcion.com

Het project Primeval Symbiosis uit Denemarken

Net als andere architecten voor hem heeft de Deense Konrad Wójcik een project ontworpen waarmee de mens midden in de natuur kan leven zonder deze te beschadigen. Deze hut in de bomen is ontworpen voor een gezin van 4 personen en is voorzien van zonnepanelen en een moderne, veilige inrichting.

Foto credit: © Konrad Wójcik voor Primeval Symbiosis Project

Boomhut Playa Viva in Mexico

Om in harmonie met de natuur te leven en uw lichaam en geest te regenereren, ervaar een retraite aan zee in Mexico. Op het programma staan Yoga, Méditation en Bien-être. Kom tot rust in deze paalwoning met palmbomen die 's nachts uitkijkt op de oceaan, luister naar het geluid van de golven en kijk hoe de pinguïns voorbij vliegen. Gegarandeerde service.

Crédit foto: © playaviva.com

De boomklever in Thailand

Voor een romantisch diner hoog in de bomen met een ongelooflijk uitzicht op zee, reé uw onvergetelijke moment in de Tree Pod Dining Room in het luxe Soneva Kiri hotel op het eiland Ko Kut in Thaïlande.

Crédit foto: © soneva.com

Boomhut Hapuku Lodge in Nieuw-Zeeland

Gelegen in een luxe resort op het zuidelijke eiland van Nieuw-Zeeland, biedt Hapuku Lodge boomhutten gebouwd op het terrein van een hertenboerderij ten noorden van de badplaats Kaikoura. De hutten bieden uitzicht op de Stille Oceaan en optimaal comfort om te ontspannen met z'n tweeën of met het gezin.

Crédit foto: © hapukulodge.com

Hutten aan de Grote Meren in Frankrijk

Als duo of met het gezin, het domaine des Grands Lacs in Franche-Comté heeft verschillende boomhutten hoog in de bomen. Sommige hebben een eigen spa. De hutten zijn ontworpen met respect voor de natuur en het milieu, met aparte toiletten, lokale producten en biologische producten...

Crédit foto: © cabanesdesgrandslacs.com

Cabanes des Grands Lacs Franche Comté - Chassey-lès-Montbozon visuel 1/1
Camping Cabanes des Grands Lacs
SUPER DEAL
Cabanes des Grands Lacs Franche Comté - Chassey-lès-Montbozon visuel 1/1
Tijdens uw vakantie aan de Cabanes des Grands Lacs slaapt u in een huis tussen 5 en 12 m boven de grond, in het midden van 150 hectare eeuwenoude eiken en boswouden of op het water met drijvende hutten. , nieuw geïnstalleerd. Deze hutten, die geen van allen op een andere lijken, zijn in harmonie met hun omgeving: geen spijker, geen schroeven komen de bomen veranderen waarin ze zijn neergestreken. En elk jaar wordt de ligplaats aangepast, opnieuw ontworpen om rekening te houden met de groei van de boom en zijn gezondheidstoestand.

Zie de camping

Boomhut ontwerp in Zuid-Afrika

Een privéresidentie met 4 boomhutten, waar bewoners van Kaapstad verborgen tussen de bomen kunnen wonen, in een stijlvolle en designgerichte omgeving. De structuur is ontworpen door de plaatselijke studio Malan Vorster en bestaat uit 4 cilindrische houten torens die op palen staan.

Crédit foto: © Malan Vorster Architectuur Interieur

En jij, welke heeft jouw voorkeur?

Derniers articles

Nieuws

 
Venise

Reis naar Venetië voor een lang weekend. Heb je aan kamperen gedacht?

Artikelen op bestemming

 

Ardèche

 

Dordogne

 

Gorges du Verdon

 

Occitanie

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur