Een merk easyvoyage

Essentiële kampeeraccessoires

Gepubliceerd op: 4 déc. 2023

Camping is de vakantiebestemming waar je de natuur, het buitenleven en ontspanning kunt combineren. natuur, het buitenleven en ontspanning. Maar ook al heb je altijd een lijstje lijst hebt van producten of dingen die nodig zijn voor je comfort en welzijn, vergeten we toch altijd wel iets.

Hier zijn 5 kampeerbenodigdheden (nog meer als je in het wild kampeert!), waar je niet zonder kunt op vakantie.

Een Bluetooth-luidspreker voor een muzikale kampeervakantie


© Anker Sound Score Mini

's Ochtends, rond lunchtijd en de hele dag door wil je naar je afspeellijst luisteren. Neem daarom een Bluetooth-speaker mee. Klein en licht, zodat je hem gemakkelijk kunt dragen en overal mee naartoe kunt nemen.

Superlicht, de Anker-luidspreker is een product dat alle concurrentie verslaat. Wij raden de SoundCore Mini Bluetooth Speaker aan, die slechts 29,99 euro kost. En hij is er ook nog eens in het roze ;))

De stropen


© LifeStraw Persoonlijk Waterfilter

Deze kleine gadget vervangt je waterfles! Ja, ja, je hebt me goed gehoord! Hallo ruimtebesparend in je tas à terug op een kampeertrip. Je kunt zonder problemen rivierwater drinken . Het avontuur en plezier van het openluchttoerisme is voor jou. 

Lifestraw is een revolutionair rietje omdat het 99% van de bacteriën en 99% van de virussen filtert. Het proces werkt nog niet voor zout water. Maar wie weet... je weet maar nooit over een paar jaar.

Het persoonlijke waterfilter LifeStraw kost $25,91.

De gonflauwbare hamac


© Inflatable Air Hammock Lounge Ecotek

De opblaasbare hangmat is supercomfortabel, maar vooral superpraktisch. Hij is gemakkelijk te gebruiken, want je hoeft alleen maar te schudden en hij vult zich met lucht. Om hem te laten leeglopen, open je hem gewoon, rol je hem op en berg je hem op in de hoes.

Kooptechnisch raden wij het matras aan: Opblaasbare hangmat Lounge Ecotek, geprijsd voor $64,95.

De campingtas voor het wassen van kleding


© Scrubba

Een uitvinding die we niet snel zullen vergeten. Wie zegt dat je je kleren niet kunt wassen op de camping?

Met de Scrubba-tas bespaar je tijd en geld. Je hebt niet genoeg spullen klaarliggen voor je kampeervakantie, geen paniek, Scrubba is je bondgenoot. Met een minimum aan water (3,5 liter) en wasmiddel kun je de was voor 2 volwassenen doen.

De Scrubba waszak voor het draagbare wassysteem kost $69,09. Hij won de Innovation Award in 2012. Hij won de Innovation Award in 2012.

We hebben nog steeds een netwerk nodig: Het back-upnetwerk


© goTenna

Op de camping zie je soms geen emmer staan wanneer je er direct een nodig hebt. Met deze noodtelefoon heb je net genoeg ontvangst om je GPS (locatie) te activeren en berichten te versturen. Het is een gadget dat niet goedkoop is, maar als je hem eenmaal hebt, kun je niet meer zonder.  

Derniers articles

 

Essentiële kampeeraccessoires

Nieuws

Artikelen op bestemming

 

Ardèche

 

Dordogne

 

Gorges du Verdon

 

Occitanie

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur