Een merk easyvoyage

5 natuurpauzes 🌿 om als gezin nieuwe energie op te doen

Gepubliceerd op: 26 mars 2024

Ben je in de verleiding gebracht door een goed vakantieplan dat het gezin samenbrengt in een groene en serene omgeving? In campingnieuws hebben we net de Koawa campings ontdekt, campings op mensenmaat, genesteld in de mooiste streken van Frankrijk, waar een warm welkom, een vriendelijke sfeer, een onberispelijke netheid en een grote inzet voor ecologie samen zorgen voor een onvergetelijke vakantie. 

Deze oases van rust, zorgvuldig geselecteerd vanwege hun natuurlijke, bloemrijke omgeving, bieden niet alleen een plek om te ontspannen ver weg van de stedelijke drukte, maar ook een veelheid aan gezinsactiviteiten : verfrissende of verwarmde zwembaden, wandelingen in de omringende natuur, luieren bij de meren… Elke camping, met zijn eigen identiteit en respect voor de écosystème, nodigt à uit om vakanties te beleven die deel uitmaken van een écologische wandeling. 

 Dédekking van de aanbiedingen van de démaar de l’été zodat u niet het risico loopt à côté de rêve vakanties uit te geven.

Een natuurvakantie tussen de Luberon en de Gorges du Verdon

Gelegené tussen de Luberon en de Gorges du Verdon, de Camping 3⭐ Les routes de Provence is een camping familie à Forcalquier. In de zomer omgeven door lavendelvelden, beloven de idyllische omgeving, het verwarmde zwembad en de speeltuinen een geweldige vakantie. 

Kinderen kunnen genieten van een breed scala aan activiteiten die speciaal voor hen zijn ontworpen, waaronder een peuterbad dat speciaal is aangepast voor jongere kinderen, een speeltuin en entertainment speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar.
De volwassenen zullen hun geluk vinden in de uitzonderlijke omgeving en de nabijheid van het regionale park van de Luberon en de Gorges du Verdon, ideaal voor randonné uitjes;e, nautische avonturen, verrijkende bezoeken en de smakelijke ontdekking van de délices provençaux.
Wat betreft accommodatie kunt u kiezen uit charmante lodges, maar ook uit moderne, comfortabele stacaravans en chalets.

Een verblijf aan de oevers van het meer van Thoux💦, vlakbij Toulouse

De 3⭐ camping Le Lac de Thoux, ligt op 45 minuten van Toulouse, in de Gers, aan de oevers van het meer van Thoux Saint-Cricq, een meer van 70 hectare met een watersportcentrum!
Idéal voor op vakantie en om verschillende watersporten uit te proberen, zoals zeilen, catamaran, peddelen, windsurfen, kanoën…

Op de camping heb je toegang tot een waterpark met een verwarmd zwembad dat gedeeltelijk overdekt is (dat is het grote nieuws voor 2024!), waterglijbanen, waaronder drie pentagliss en een spacegliss, en twee peuterbaden voor kinderen. Willen ze graag vriendjes maken in de kinder- en tienerclubs? Geen probleem. Ondertussen kunnen ouders ontspannen in de balneoruimte...

5 natuurpauzes 🌿 om als gezin nieuwe energie op te doen  -  visuel 1/1

En natuurlijk mag een bezoek aan Toulouse, de must-see van de regio, niet ontbreken. De Roze Stad heeft zoveel te bieden, met haar historische centrum, haar Place du Capitole, haar musea en haar caféterrassen>

.

Een vakantie aan het meer in Aveyron🌳

Gelegen aan de oever van het meer van Villefranche-de-Panat in Aveyron, de Camping 3⭐ Les Cantarelles combineert directe toegang tot het meer en een verwarmd zwembad voor ontspannen dagen. 

Het lac de Villefranche de Panat is een kunstmatig meer dat is ontworpen en aangelegd voor vrijetijdsactiviteiten: zwemmen, wandelen, watersporten, vissen…

Je kunt in 2 uur en 15 minuten rond het meer wandelen over een verbeterd wandelpad, of de 10 kilometer sneller fietsen. Bovendien kun je bij de oever van het meer je eigen fietsen huren.

Côté wateractiviteiten, kinderen zullen genieten van peddelen, pédalo of kajak. Er zijn prachtige stranden om te zwemmen.

Les Cantarelles Midi-Pyreneën - Alrance visuel 1/1
Camping Les Cantarelles
SUPER DEAL
Les Cantarelles Midi-Pyreneën - Alrance visuel 1/1

Stacaravan 6 pers.

Opgegraven Campings.com

350

7 Nuits

Zie de aanbieding

Een natuurvakantie in de Var, vlakbij de Middellandse Zee🌿

In het zuidoosten van de Provence ligt een juweeltje midden in de natuur voor een geweldige gezinsvakantie. Het is de camping 3⭐ Lou cantaire, à Fayence, à 30 minuten van de stranden van de Méditerranée (de stranden van Mandelieu-la-Napoule, beautés van de Côte d’Azur), en à nabijheid van de Gorges du Verdon, ideaal voor wildwatersporten, wandelen en klimmen. 

Op de camping kun je zwemmen in een prachtig zwembad met  glijbaan, peuterbad. De accommodaties zijn schaduwrijk en voorzien van een terras. Maar zorg dat je er snel bij bent, want er zijn er maar 15 op de camping!

Is mag: Tue Mar 26 2024 18:43:55 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Lou Cantaire Provence-Alpes-Côte d'Azur - Fayence visuel 1/1
Camping Lou Cantaire
SUPER DEAL
Lou Cantaire Provence-Alpes-Côte d'Azur - Fayence visuel 1/1

Stacaravan 4 pers.

Opgegraven Campings.com

280

7 Nuits

Zie de aanbieding

Natuurvakantie 4⭐ bij Lyon

Kies voor een gezinsuitstapje in de buurt van Lyon en de Peaugres Safari voor de camping 4⭐ Le Bontemps

Met een prachtig zwemparadijs geschikt voor alle leeftijden (zwembad en waterglijbaan, speeltuin, en pêche tang ... 

Om de camping heen kunt u een aantal natuurwandelingen maken, die u desgewenst op de rug van een paard kunt doen. 

De jongere kinderen worden door de animatoren begeleid in de clubs van hun âges en krijgen manuele of buitenactiviteiten aangeboden: trefbal, opblaasbare spelletjes, trampoline, minigolf, à pédales auto's, Olympiades. Tot slot is er 's avonds livemuziek en dans om je te vermaken.

5 natuurpauzes 🌿 om als gezin nieuwe energie op te doen  -  visuel 1/1

Neem natuurlijk een dag vrij om de safari van Peaugres te bezoeken. De safari is meer dan alleen een dierentuin, het is een echte onderdompeling in de dierenparken van Afrika en Noord-Amerika, want een deel van het bezoek vindt plaats in je eigen auto;Je gaat in je eigen auto op zoek naar zebra's, neushoorns en nijlpaarden, maar ook naar zwarte beren en bizons. Een echte traktatie!

Le Bontemps Rhône-Alpes - Vernioz visuel 1/1
Camping Le Bontemps
SUPER DEAL
Le Bontemps Rhône-Alpes - Vernioz visuel 1/1

Stacaravan 4 pers.

Opgegraven Campings.com

336

7 Nuits

Zie de aanbieding

De mooiste campings en Frankrijk

Derniers articles

Nieuws

 
Vendays-Montalivet

Het nieuwe Zen zwembad 💦 alleen voor volwassenen, op Camping Medoc-Plage opent in juli!

 
Béziers

Nieuw voor 2024: luxe stacaravans op camping 4⭐ les Berges du Canal in Hérault

Artikelen op bestemming

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

Italie