Een merk easyvoyage

Een camping in het zuiden van de Vendée 100% ontworpen met uw hond in gedachten

Gepubliceerd op: 20 sept. 2023

Bijgewerkt: 12 oct. 2023

Droomt u van een vakantie waar u uw trouwe viervoeter mee naartoe kunt nemen en waar elk aspect van uw verblijf is afgestemd op het geluk van uw hond? Welkom op Camping "Le Port de Moricq" in het zuiden van de Vendée, een originele en waardevolle vakantiebestemming voor iedereen die graag met zijn hond reist. 

Doggyparc en Toutouparc: twee juweeltjes voor onze viervoeters

De camping heeft onlangs twee sensationele toevoegingen geïntroduceerd, het Doggyparc en Toutouparc, die werkelijk uniek zijn.

Het Doggyparc, speciaal ontworpen voor puppy's en kleine hondenrassen, biedt een veilig gebied van 325 vierkante meter waar ze zich in alle vrijheid kunnen vermaken, ravotten en spelen. Zeg maar dag tegen de stress van je viervoeter omringd door grotere honden - hier heeft elke hond zijn eigen ruimte om te spelen. Een professioneel behendigheidsparcours, een trampoline en een ballenbad staan allemaal tot hun beschikking, onder het toeziend oog van hun baasjes. Tafels en banken in de schaduw van een prieel bieden baasjes een plek om te picknicken en te ontspannen terwijl de honden ravotten.

De Toutouparc, met zijn 2500 vierkante meter aan ruime speelruimte, is ontworpen om honden van alle formaten een onvergetelijke ervaring te bieden. Hier vind je een professioneel behendigheidsparcours voor zowel experts als amateurs, allemaal onder toezicht van hun baasjes. Toutouparc is een plek waar baas en hond samen wat leuke tijd kunnen doorbrengen, kunnen afwisselen met andere hondeneigenaren en kunnen genieten van hondenkameraadschap in een veilige omgeving.

Aquatoutou en Toutousnacking: unieke ervaringen

Tijdens de zomermaanden biedt Aquatoutou een verfrissende ervaring die uniek is in Frankrijk. Stel je voor dat je hond uit een omheinde waterruimte stapt en van de ene waterstraal naar de andere springt in het gezelschap van zijn hondenvrienden. Deze speciaal ontworpen waterspeelplaats is een echte traktatie voor honden en biedt een welkome dosis plezier en frisheid.

Om honden tijdens hun vakantie tevreden te houden, biedt Toutousnacking een hondenmenu, met verschillende all-you-can-eatgerechten van voorgerecht tot dessert. Van gegrild vlees tot hamburgers en nuggets, elke hap is ontworpen om de smaakpapillen van uw hongerige honden te bevredigen.

Camping "Le Port de Moricq" is veel meer dan een vakantieresort, het is een unieke vakantiebestemming, ontworpen met liefde voor honden en hun baasjes. Dus of je nu een dierenliefhebber bent of gewoon op zoek naar een uitzonderlijke vakantie-ervaring voor jou en je hond, zoek niet verder. Begin vandaag nog en ontdek een wereld van gedeeld geluk met je trouwe viervoeter.

Camping "Le Port de Moricq

De mooiste campings en Vendée

Derniers articles

Nieuws

Artikelen op bestemming

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

Frankrijk

 

Italie