Een merk easyvoyage

Win deze zomer een Olympische gouden medaille

Gepubliceerd op: 28 nov. 2023

Bijgewerkt: 1 févr. 2024

De Olympische Spelen van Parijs komen er deze zomer aan en als droomt u ervan een gouden medaille te winnen in een prestigieuze discipline? prestigieuze discipline? Uw volgende vakantie kan uw kans zijn om om te trainen en andere fans van zwemmen, schermen wielrennen, tennis, basketbal, paardrijden of judo, zodat je het tegen hen kunt opnemen.
Wat is er makkelijker dan nieuwe mensen ontmoeten op een camping ?
Aarzel niet langer en laat je passie deze zomer de vrije loop! En waarom zou je niet je eigen gouden medaille winnen 

Gouden medaille voor zwemmen in een Olympisch zwembad

© Camping Le Domaine des Naïades

Het zwemmen is een van de paradepaardjes van de Olympische Spelen ! 50 m vrije slag, 100 m vlinder, 200 m crawl of 4 X 100 m vrije slag estafette.
Alles wat je nodig hebt is  het Olympisch zwembad om lengtes aan elkaar te rijgen ! Je vindt het op Domaine des Naïades in Le Var!
50 mètres op 15 mètres voor een sportieve vakantie. Gooi jezelf in het water!

>> Débedek het Olympisch zwembad van de Camping 4* Le Domaine des Naïades, à Grimaud in de Var.

Gouden medaille basketbal

© Camping Castell Montgri

Een teamsport die het hele jaar door wordt gespeeld, basketbalspelers zijn ware virtuozen van de ronde bal. Camping Castell Montgri aan de Costa Brava in Spanje biedt zijn vakantiegangers basketbaltoernooien de hele zomer door, voor alle leeftijden. Vergeet je sportschoenen niet!

>> Oefen basketbal bij  Camping 4* Castell Montgri , à Estartit aan de Costa Brava.

Is mag: Tue Nov 28 2023 11:28:26 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Castell Montgri Costa Brava - Estartit visuel 1/1
Camping Castell Montgri
SUPER DEAL
Castell Montgri Costa Brava - Estartit visuel 1/1

De 4-sterren camping Castell Montgri ligt in het noordoosten van Catalonië aan de Costa Brava. De hoogwaardige voorzieningen en tal van activiteiten maken het een ideale vakantieplek voor het hele gezin.

Verschillende gebieden gewijd aan zwemmen zijn aanwezig op de camping Castell Montgri. Vakantiegangers kunnen kiezen uit verschillende zwembaden en verschillende sferen, afhankelijk van hun wensen. In het onderste deel van de camping bevindt zich het Ombra-zwembad dat is verdeeld in twee gebieden, een met een zwembad en de andere met glijbanen en pentagliss. Een groot gebied met gazon is aanwezig en zal bruinen mogelijk maken. Het panoramapool is 1800 m2 groot en biedt een ongelooflijk uitzicht op de regio. Veel ligstoelen zijn rond geregeld en laten ontspannen. Het zwembad la bassa is perfect geïntegreerd in de natuur en biedt een ongelooflijk uitzicht op de omgeving. Dit prachtige zwembad heeft watervallen, rotsen en zal verschillende muzikanten waarderen die de avonden zullen verlevendigen. Aan de sportieve kant krijgen vakantiegangers de mogelijkheid om te genieten van een voetbalveld, een tennisbaan, een multisportveld waarop basketbal, handbal en voetbal worden beoefend, een fitnessruimte, een fitnessruimte en een fitnesscentrum. minigolf en een ping-pong gebied. Je kunt ook petanque spelen en boogschieten.

Groepsactiviteiten worden aangeboden voor vakantiegangers. Het zal bijvoorbeeld mogelijk zijn om de fietsclub te integreren voor mooie wandelingen. Met de hardloopclub kun je ook prachtige landschappen ontdekken terwijl je fit blijft. In het zwembad van de camping worden wateraerobicsessies georganiseerd. Verschillende sporttoernooien worden aangeboden. Voor kinderen is er een miniclub die een veelvoud aan activiteiten aanbiedt die perfect bij hun leeftijd passen. Ze kunnen creatieve workshops doen, spelen in opblaasbare spellen, hun talenten tonen of ponyrijden. 'S Avonds kunnen volwassenen deelnemen aan de disco van de camping of genieten van optredens die voor hun grootste plezier worden georganiseerd.

De kampeerders hebben recht op uitstekende staanplaatsen, terwijl anderen het absolute comfort van een volledig uitgeruste stacaravan verkiezen.

Stacaravan 5 pers.

Opgegraven Campings.com

149

7 Nuits

Zie de aanbieding

Gouden medaille beachvolleybal aan de Middellandse Zee

Wat een genot is het om naar een strandvolleybalwedstrijd te kijken.De koning vakantiesport bij uitstek, Beachvolley is een van de mooiste à te volgen à la télévisie  zand, hitte, zwemkleding… Profiteer van deété en een camping aan zee om te trainen met je bende maten met hun voeten in het zand.
Camping Beach Garden in Marseillan heeft een prachtig beachvolleybalveld en belooft een paar geweldige ontmoetingen deze zomer.

>> Oefen Beachvolley bij Camping 4* Beach Garden, à Marseillan in de Hérault.

Beach Garden Languedoc-Roussillon - Marseillan visuel 1/1
Camping Beach Garden
SUPER DEAL
Beach Garden Languedoc-Roussillon - Marseillan visuel 1/1

Het 5-sterren Beach Garden ligt in Marseillan aan zee en is een zeer luxe hotel dat een uitzonderlijke gezinsvakantie biedt.

Er is een groot waterpark op het terrein van de Beach Garden-camping en nodigt alle vakantiegangers, groot of klein, uit om grondig van hun vakantie te genieten met de waterapparatuur die voor hen beschikbaar is. Er is een groot zwembad van 33 m lang, waardoor vakantiegangers voldoende ruimte hebben om op hun gemak van het water te genieten. Een overdekt balneo-gebied is aanwezig en heeft een zwembad verwarmd tot 31 ° C. De glijbaan en het plezier zullen op de rendez-vous zijn omdat de camping glijbanen heeft. Voor peuters is er een peuterbad geschikt voor hun grootte en uitgerust met een mini-glijbaan. Op dit peuterbad zijn ook recreatieve voorzieningen waar kinderen plezier kunnen beleven, waaronder vele waterstralen aangedreven door vissen en een draak. Met de vele ligstoelen en stoelen in het watergedeelte kunt u momenten van puur plezier doorbrengen terwijl u geniet van optimale ontspanning. De geneugten van zwemmen op zee zullen ook worden gegarandeerd, omdat de Beach Garden-camping directe toegang heeft tot het grote strand van Marseillan, waarvan het fijne zand meer dan één zal verrukken. Dit strand is de perfecte plek om te ontspannen terwijl de kinderen in het zand spelen. Sommige activiteiten zoals beachvolleybal en zee-wandelen zijn ook uitvoerbaar.

Vakantiegangers die willen ontspannen, kunnen genieten van de spa in het hart van camping Beach Garden. In deze ruimte gewijd aan het welzijn is een stoombad en een sauna waarvan de warmte zal toelaten om te ontspannen en alle gifstoffen te evacueren. Er wordt een massageservice aangeboden en het is zelfs mogelijk om te profiteren van schoonheidsbehandelingen.

Verschillende soorten campings worden aangeboden, min of meer dicht bij de zee.De camping Beach Garden biedt ook huuraccommodaties die zeer luxe zijn, volledig uitgerust en perfect voor een zeer comfortabel gezinsverblijf.

Zie de camping

Gouden medaille voor wielrennen op de weg in de Pyreneeën

Of je nu tegen de klok racet of aan een wegwedstrijd meedoet, de Pyreneeën bieden geweldige wegen om op te trainen en bergpassen om te beklimmen voor de atletischere renners!
Camping le Lavedan biedt haar vakantiegangers een welkom voor wielrenners om zich niet alleen voor te bereiden op de Olympische Spelen, maar ook op de volgende tour de France, aangezien je in de buurt de beroemde Col du Tourmalet kunt beklimmen !

>> Déover de Camping 3* du Lavedan, Lau-Balagnas in de Hautes Pyrénées.

Gouden medaille schermen

Het schermen is een sport van geduld en precisie, waarvoor zeer strenge regels gelden. Probeer het schermen uit op camping La Yole in Zuid-Frankrijk.

>> Décover de Camping 5* Domaine de la Yole<, à Valras-Plage in Languedoc-Roussillon.

Is mag: Tue Nov 28 2023 11:28:26 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Le Domaine de la Yole Languedoc-Roussillon - Valras-Plage visuel 1/1
Camping Le Domaine de la Yole
SUPER DEAL
Le Domaine de la Yole Languedoc-Roussillon - Valras-Plage visuel 1/1
Hier is een fantastische camping, het Domaine de la Yole! High-end en gevarieerde voordelen, het zal het hele gezin betoveren. Gelegen in Valras-Plage, vlakbij de zee, kunt u tijdens uw verblijf genieten van het prachtige strand langs de kust.

Het aanbod aan accommodaties is enorm op deze camping. En deze 5 sterren sluiten kleine budgetten niet uit die kunnen kiezen voor een standaard of Grand Confort. Het Grand Confort heeft een capaciteit van 6 personen en heeft een oppervlakte van 120 m2 en een eigen badkamer. Ze zijn schaduwrijk en omgeven door dennenbos.
Aan de verhuurkant vindt u stacaravans van verschillende standen. De Merlot Luxe is ruim voor een stacaravan met een oppervlakte van 51 m2 voor 3 slaapkamers. Zeer goed uitgerust, het is voorzien van airconditioning, heeft een tuin, is uitgerust met een Nespresso en wifi wordt aangeboden.

Een waterpark met 9 glijbanen in Languedoc-Roussillon

De camping heeft een buitengewoon waterpark! 1000 m2 zwembad en 3295 m2 strand! Met een overdekt zwembad kun je zwemmen, ongeacht het weer en dit vanaf de maand mei. Het waterpark zal peuters verrukken. Een peuterbad en een grote aqualudische speeltuin wachten op hen voor dagen vol ontdekkingen. Ze zullen graag spelen en de dieren verkennen met waterstralen.
Wil je spanning? Heb je plezier met familie of vrienden? U zult genieten van de 9 glijbanen van het waterpark! Er zijn verschillende vormen, lengtes en zelfs multitracks. De laatste aanwinst van de camping, een rodelbaan van meer dan 9 meter hoog. Ontdekken!
Neem voor sportvakanties deel aan aquarobicslessen die worden verzorgd door het animatieteam van de camping.

Op het terrein ook veel winkels en entertainment voor jong en oud.

Zie de camping

Derniers articles

Nieuws

Artikelen op bestemming

 

Ardèche

 

Dordogne

 

Gorges du Verdon

 

Occitanie

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur