Een merk easyvoyage

Kamperen met Pasen voor minder dan €300

Gepubliceerd op: 27 nov. 2023

Bijgewerkt: 30 nov. 2023

De skivakantie is net voorbij, nu is het tijd om de volgende te plannen. Niet duur, niet ver weg, met je stam en hun wensen. Waarom niet kiezen voor een weekje kamperen? Sommige mensen vinden dat ideaal om verschillende redenen: de eerste campings openen hun deuren met nieuwe met alle nieuwe faciliteiten en infrastructuur die in de winter zijn aangelegd. : een nieuwe stacaravan, een overdekt waterpark, een nieuwe tennisbaan...

Besef, het is nog geen hoogseizoen, dus je hoeft niet in de rij te staan bij de bar voor je drankje. dus je staat niet in de rij bij de bar voor je cola, je hebt de tijd om een badmintontijd te reserveren badmintontijd die jou uitkomt, of maak gebruik van de ligstoelen in de ligstoelen in het solarium, zonder te reserveren, vanaf 7 uur 's ochtends!

Voor wie nog twijfelt, denk aan de kinder- en tienerclubs waar je in alle rust de nieuwste Guillaume Musso kunt verslinden. Heb je al een keuze gemaakt? Hier is een selectie van campings in heel Frankrijk, open vanaf april, met kinderclub en overdekt waterpark (zolang het nog het weer nog koel is in april-mei). Fijne kampeervakantie! kampeervakantie!

Camping aan zee in de Landes


© Camping Le Vieux Port

Camping le Vieux Port in Messanges in de Landes staat garant voor een echte kampeervakantie; een 5* camping aan zee, met een overdekt zwembad, een kinderclub, een wellnessruimte, animatie, een overdekte jacuzzi...

Le Vieux Port staat ook bekend als de grootste camping van Frankrijk. Met Promos à -50% voor Pâques vakanties, wacht niet langer, ga ervoor!

Is mag: Mon Nov 27 2023 18:12:55 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Le Vieux Port Aquitaine - Messanges visuel 1/1
Camping Le Vieux Port
SUPER DEAL
Le Vieux Port Aquitaine - Messanges visuel 1/1

Stacaravan 6 pers.

Opgegraven Campings.com

299

7 Nuits

-59%

Zie de aanbieding

Reusachtig overdekt waterpark in Berry


@ Camping Le Rochat Belle-Isle

In Châteauroux, in Berry, à quelques kilomètres de Tours et des Châteaux de la Loire, biedt camping Le Rochat Belle-Isle u een week à 225€ in een stacaravan voor 4 personen, de week van april, tijdens de Pâques feestdagen.

In een natuurlijke omgeving, vlakbij het Lac d'Eguzon, beschikt de camping over een kinderclub en een overdekt waterpark énorme. Op het meer kun je kanoën, kajakken, roeien, zeilen of waterskiën, en kinderen kunnen genieten van ponyritjes rond het meer.

Is mag: Mon Nov 27 2023 18:12:55 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Le Rochat Belle-isle Groot-Centrum - Châteauroux visuel 1/1
Camping Le Rochat Belle-isle
SUPER DEAL
Le Rochat Belle-isle Groot-Centrum - Châteauroux visuel 1/1

Stacaravan 4 pers.

Opgegraven Campings.com

259

7 Nuits

Zie de aanbieding

Verwarmd zwembad aan de voet van de Pyreneeën


@ Camping Les Albères

Gelegen aan de voet van de Pyreneeën en het Albères-massief, Les Albères is een 4*-camping met nieuwe voorzieningen voor het seizoen 2019, zoals een minigolfbaan en een grotere speeltuin. Het verwarmde en overdekte zwembad betekent dat je bij elk weertype kunt zwemmen.

Voor Pâques vakanties biedt de camping stacaravans à voor minder dan 300€ per week, rechtstreeks met de eigenaar, en accepteert Caf vouchers (vacaf vouchers).

Is mag: Mon Nov 27 2023 18:12:55 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Les Albères Languedoc-Roussillon - Laroque-des-Albères visuel 1/1
Camping Les Albères
SUPER DEAL
Les Albères Languedoc-Roussillon - Laroque-des-Albères visuel 1/1

Camping Albères ligt, zoals de naam al doet vermoeden, aan de voet van de Pyreneeën en de Albères. Nieuws: minigolf, uitbreiding van de speeltuin en oplaadpunten voor elektrische voertuigen!

Een groot voordeel van de camping Albères is dat het een prachtig zwembad heeft met uitzicht op een uitzonderlijk panorama met uitzicht op de bergen en het bos. Deze ruimte is volledig vernieuwd en heeft een verwarmd en overdekt zwembad waarmee je bij elk weer kunt zwemmen. Dit watergebied heeft ook twee glijbanen en een rivier tegen de stroom in. En voor momenten van ontspanning, niets beter dan genieten van de beschikbare hot tub. Deze waterruimte zal het hele gezin verrukken.

De camping Albères zorgt ervoor dat vakantiegangers zich nooit zullen vervelen, omdat zijn team regelmatig amusementsprogramma's en activiteiten aanbiedt om momenten van plezier en delen door te brengen. Elk gezinslid kan de vakanties doorbrengen die ze willen, zelfs kinderen, omdat een club die aan hen is gewijd, verschillende activiteiten aanbiedt, zoals speurtochten, buitenspelen, dansen, knutselen enzovoort. Kinderen kunnen elke vrijdag voor hun ouders een show uitvoeren. Het restaurant op de camping nodigt degenen die niet willen koken tijdens de vakantie uit om gewoon aan tafel te zitten en zich te laten bedienen voor een comfortabel verblijf.

De campings liggen uiteraard aan de afspraak, maar er zijn ook accommodaties te huur, zoals ingerichte stacaravans. Vakantiegangers krijgen verschillende afmetingen en capaciteiten. "Natura" uitgeruste tenten zijn ook beschikbaar. Voor een verblijf natuur en comfort, familie of geliefden, niets te genieten van een van deze accommodaties.

Dankzij een bevoorrechte situatie in de Pyrénées Orientales, is de camping Albères het ideale startpunt voor allerlei soorten wandelingen en activiteiten. Houd er rekening mee dat deze accommodatie CAF Vacations (VACAF) accepteert voor een budgetvakantie.

Emplacement 4 pers.

Opgegraven Campings.com

199

7 Nuits

Zie de aanbieding

Een camping in Nord-Pas-de-Calais


@ Camping La Kilienne

Dit is een paradijs voor het hele gezin tussen Arras en Abbeville. Het sterke punt van camping la Kilienne? Het verwarmde zwemparadijs met overdekt zwembad, met balneacute;o gedeelte en peuterbad. Visliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de 20 forelviscursussen op het terrein. Gezinnen worden uitgedaagd op de minigolfbaan met 18 holes !

Coté tarif, certains Tours Operateurs proposent la semaine à moins 150€ pour un mobil-home 6 personnes. Ga ervoor!

Camping aan zee bij Etretat


@ Camping La Chênaie

De camping La Chênaie ligt op 10 minuten van Etretat, op 800 meter van het kiezelstrand van Yport en de prachtige kliffen.

De camping heeft een verwarmd en overdekt zwembad, dat overdekt kan worden, en ligstoelen in het zonneterras om te genieten van de zonnestralen. Dit is een ideale plek om van Normandië te genieten en het culturele erfgoed te ontdekken.

La Chênaie Hoog-Normandië - Yport visuel 1/1
Camping La Chênaie
SUPER DEAL
La Chênaie Hoog-Normandië - Yport visuel 1/1

Gelegen in Yport, een badplaats van Normandië, nodigt camping La Chênaie vakantiegangers uit om te komen genieten van een rustig verblijf aan zee, deze camping werkt onder de naam Flower campings.

Op de camping zelf zal het hele gezin genieten van zeer aangename zwemmomenten dankzij een verwarmd en overdekt zwembad, dat kan worden ontdekt. Een peuterbad met champignonsproeier vergezelt en zorgt voor plezier en veiligheid voor de kleintjes. Het zwemgedeelte is omgeven door ligstoelen, zodat u kunt genieten van het vrije uitzicht terwijl u ontspant in de zon. En voor degenen die de voorkeur geven aan een goed zeebad, kunnen ze naar het kiezelstrand van Yport gaan, dat slechts 800 meter van de camping ligt, en biedt de mogelijkheid om te zwemmen in een prachtige omgeving met d torenhoge kliffen. Kinderen zullen genieten van de speeltuin van de camping, op zandgrond met hut, touwen, spelletjes lente, glijbaan en schommel en een opblaasbare structuren. De bowlers kunnen hun dag doorbrengen met jeu de boules spelen en er is ook een pingponghoek. Degenen die een beetje willen ontspannen, kunnen naar de tv-kamer gaan. Op een paar kilometer van de camping kunnen vakantiegangers genieten van buitenactiviteiten zoals vissen te voet, golfen of wandelen in de bomen. Watersportliefhebbers kunnen gaan surfen, zeilen of duiken. Gedurende de zomer biedt het animatieteam van de camping activiteiten voor het hele gezin, van 's morgens tot' s avonds.

De kampeerplaatsen aangeboden door La Chênaie hebben een minimale oppervlakte van 80m², met toegang voor personen met beperkte mobiliteit. Dieren zijn toegestaan en ze zijn uitgerust met elektriciteit. Houten chalets met tv en stacaravans zijn te huur, evenals tenten uitgerust met FreeFlower.

Stacaravan 4 pers.

Opgegraven Campings.com

455

7 Nuits

Zie de aanbieding

Derniers articles

 

Hoeveel kost een week kamperen?

 

Ik heb geen auto, waar kan ik kamperen?

Nieuws

 

Kamperen met Pasen voor minder dan €300

 

Toocamp opent haar Whatsapp kanaal 🏕️

 

Thuis geroosterde marshmallows maken

Artikelen op bestemming

 

Ardèche

 

Dordogne

 

Gorges du Verdon

 

Occitanie

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur