Een merk easyvoyage

Ik heb geen auto, waar kan ik kamperen?

Gepubliceerd op: 15 avr. 2024

Velen van jullie vragen ons dit het hele jaar door. Hoe ga je op kampeervakantie als je geen auto hebt?
De beste oplossing is natuurlijk nog altijd de trein, maar campings liggen niet altijd in de buurt van treinstations.

Aan de andere kant bieden sommige campings aan om u gratis of tegen extra kosten op te halen bij aankomst op het station. Verpest je vakantie niet en kies je camping op basis van de diensten die deze biedt.

Hier vindt u een selectie van campings aan zee, in regio's in Frankrijk die populair zijn bij vakantiegangers, die u en uw stam ophalen bij het dichtstbijzijnde station, om u voor uw stacaravan af te zetten ;))

De 4* Camping des Pins in Soulac aan de Atlantische Oceaan

"De natuurlijke Atlantische Oceaan". Dat is de filosofie van de 4*-camping Les Pins in Soulac, op slechts 10 minuten rijden van de prachtige stranden van het schiereiland Médoc. Het team van de camping haalt je gratis op van het treinstation van Soulac, vraag het ze gewoon!

Als je van kleine familiecampings houdt, genesteld in dennen- en eikenbossen, omringd door bosrijke gebieden waar kinderen en het hele gezin van kunnen genieten, zoek dan niet verder. Camping des Pins is de camping voor u.

Op het terrein: autoverhuur, huur van linnengoed, restaurant... voor een echte vakantie. Het zwembad is verwarmd tot 28°C.

Kinderbedé accommodatie, big crush voor de houten eco-lodges om de natuur à 100% te beleven!

Ik heb geen auto, waar kan ik kamperen?  -  visuel 1/2

@toocamp

Ik heb geen auto, waar kan ik kamperen?  -  visuel 2/2

Ik heb geen auto, waar kan ik kamperen?  -  visuel 1/1

©Camping des Pins, Soulac

Is mag: Mon Apr 15 2024 15:32:14 GMT+0200 (Central European Summer Time)

Camping des Pins Aquitaine - Soulac-sur-Mer visuel 1/1
Camping des Pins
SUPER DEAL
Camping des Pins Aquitaine - Soulac-sur-Mer visuel 1/1
Le camping Les Pins est situé à Soulac à seulement 1,8 km des belles plages de l’Atlantique au cœur d’une pinède vallonnée de 4 hectares.

Avec 161 emplacements, c'est un camping calme et familial qui remporte de très bons avis des vacanciers, vous y trouverez à coup sûr convivialité, accueil personnalisé, une qualité et une propreté irréprochables et surtout le confort de vos vacances !

Stacaravan 2 pers.

Opgegraven Campings.com

169

7 Nuits

Zie de aanbieding

Camping Le Rivage 3* in Vendée

De 3* camping Le Rivage à Saint-Jean-de-Monts in Vendée staat bekend om zijn tranquillité à 300 mètres van zee. Het heeft slechts 15 stacaravans en een grote gite voor 6 personen

.

De prachtige plage des Tonnelles in Saint-Jean-de-Monts ligt op slechts 300 m van directe toegang achter de duinen. Verjongen met de Spa of de thalasso, of déStrek u uit op de 18-holes golfbaan van Saint-Jean-de-Monts, die een adembenemend uitzicht biedt op de oceaan en het eiland Yeu (bij helder weer ;-))

Kom je met de bus of touringcar? De camping haalt u gratis op bij het busstation van Saint Jean de Monts of het SNCF-treinstation van Challans.

.
Ik heb geen auto, waar kan ik kamperen?  -  visuel 1/1
Ik heb geen auto, waar kan ik kamperen?  -  visuel 1/1
Ik heb geen auto, waar kan ik kamperen?  -  visuel 1/1
LE RIVAGE Pays de Loire - Saint-Jean-de-Monts visuel 1/1
Camping LE RIVAGE
SUPER DEAL
LE RIVAGE Pays de Loire - Saint-Jean-de-Monts visuel 1/1
Situé à Saint Jean de Monts en Vendée, le camping Le Rivage invite celles et ceux qui souhaitent passer un séjour à proximité de la mer à venir passer des vacances au calme avec tous les services nécessaires.
Un des gros atouts du camping Le Rivage est son espace détente mis à disposition des vacanciers. En effet, cet espace bien être dispose d'un SPA avec de nombreux équipements.

Zie de camping

Redactioneel advies'

Renseignez-vous bien avant de partir en appelant le camping ou sur leur site web, pour être sur de ne pas vous retrouvez seul en sortant de la gare, sans aucune chance de trouver un taxi ! 

Camping 4* Kervilor in Zuid-Bretagne

Op de rustige camping La Trinité-sur-Mer in Morbihan heeft de 4*-camping Kervilor een prachtig zwembad met waterglijbanen en een verwarmd binnenzwembad. Voor kinderen is er de hele dag door van alles te doen: tokkelbanen en springkussens, minigolf, multisportterrein...

Kom je met de trein? Kies de SNCF-stations in Auray of Vannes die het dichtst bij de camping liggen. 

Kervilor Bretagne - La Trinité-sur-Mer visuel 1/1
Camping Kervilor
SUPER DEAL
Kervilor Bretagne - La Trinité-sur-Mer visuel 1/1
Petit écrin de verdure entre le Golfe du Morbihan et la Baie de Quiberon, le camping 4 étoiles du Kervilor vous accueille pour vos vacances en famille. Le Kervilor vous offre des vacances à la mer où riment grands espaces, nature, retrouvailles, soleil et souvenirs ! Le temps d'un week-end ou de grandes vacances, posez vos valises dans l'une des locations, pourvues d'une à quatre chambres.

Stacaravan 4 pers.

Opgegraven Campings.com

369

7 Nuits

-25%

Zie de aanbieding
Ik heb geen auto, waar kan ik kamperen?  -  visuel 1/3
Ik heb geen auto, waar kan ik kamperen?  -  visuel 2/3
Ik heb geen auto, waar kan ik kamperen?  -  visuel 3/3

Camping 3* Côté Mer aan de Côte d'Azur

Vanuit Cagnes-sur-Mer en op een paar minuten van Cannes, ontdek de 3* camping Coté Mer à Mandelieu-la-Napoule, à op 600 meter van een fijn zandstrand. De camping heeft een verwarmd zwembad en ligt heel dicht bij zee.

Dankzij de geografische ligging kun je gemakkelijk de Côte d'Azur en haar mooiste toeristische plekjes bezoeken: Cannes, Antibes en haar Aqualand, de îles de Lérins, Nice, Grasse, Monaco...

Om er zonder auto te komen, is niets eenvoudiger. De camping ligtop korte afstand van het SNCF-station Mandelieu-la-Napoule !

Côté Mer Provence-Alpes-Côte d'Azur - Mandelieu-la-Napoule visuel 1/1
Camping Côté Mer
SUPER DEAL
Côté Mer Provence-Alpes-Côte d'Azur - Mandelieu-la-Napoule visuel 1/1
Vous êtes campeurs et souhaitez partir en vacances dans un camping de qualité avec piscine dans la Baie de Cannes ? Que diriez-vous d'un séjour au Camping Côté mer 3* à Mandelieu - La Napoule ?!
Camping familial de bon rapport qualité – prix, le Côté mer est implanté à 600 mètres du bord de mer et à proximité du centre-ville de Mandelieu et de la ville de Cannes (à 7km).

Zie de camping

Camping 5* Domaine de la Dragonnière in Languedoc-Roussillon

Op camping 5* Domaine de la Dragonnière à Vias in Hérault draait alles om luxe en ontspanning! Een 100% plezierige vakantie, ontworpen voor het welzijn van het hele gezin.

De camping beschikt over een 18.000 m2 waterpark ! Een lagune die de mooiste ansichtkaarten van de Seychellen waardig is, waterglijbanen, jacuzzi, solarium, semi-Olympisch zwembad... genoeg om uw dagen spetterend door te brengen.

De hébergements bieden ook luxe voorzieningen met Taos-stacaravans met airconditioning voor maximaal 7 personen.

Kom je met de trein of vliegtuig? De camping heeft een shuttleservice om u op te halen; gratis vanaf de luchthaven van Béziers, met een toeslag van 30€ vanaf het station Agde SNCF.

Domaine de la Dragonnière Languedoc-Roussillon - Vias visuel 1/1
Domaine de la Dragonnière
SUPER DEAL
Domaine de la Dragonnière Languedoc-Roussillon - Vias visuel 1/1
Le Camping Sunêlia Domaine de la Dragonnière 5* est un magnifique camping haut de gamme.Ses services de standing et ses prestations vont vous surprendre.
Le tout dans un cadre splendide à Vias dans le Languedoc Roussillon au bord de la mer méditerranée.

Zie de camping
Ik heb geen auto, waar kan ik kamperen?  -  visuel 1/3
Ik heb geen auto, waar kan ik kamperen?  -  visuel 2/3
Ik heb geen auto, waar kan ik kamperen?  -  visuel 3/3

Derniers articles

 

Ik heb geen auto, waar kan ik kamperen?

Nieuws

 
Venise

Reis naar Venetië voor een lang weekend. Heb je aan kamperen gedacht?

Artikelen op bestemming

 

Ardèche

 

Dordogne

 

Gorges du Verdon

 

Occitanie

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur