Een merk easyvoyage

De mooiste stranden van de Vendée

Gepubliceerd op: 20 sept. 2023

Bijgewerkt: 10 oct. 2023

De Vendée barst van de natuurgebieden, de een nog mooier dan de ander. elkaar. De stranden zijn bijzonder populair. Vaak gekenmerkt door Lengte en fijn zand, er is geen betere manier om te ontspannen en je te vermaken. om te ontspannen en je te vermaken. Maar wat moet je kiezen? Waar naar toe? We hebben onze zes favorieten voor je geselecteerd.


Het grote strand van Sables-d'Olonne

Neem de tijd om te ontspannen op het Grande Plage in Les Sables d’Olonne. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit strand echt groot en strekt het zich uit over 1,5 km tot aan het kasteel van Olonne. Je kunt er matrassen huren, dineren in een van de restaurants en je kinderen kunnen meedoen aan een club zoals beachvolleybal of het watersportcentrum!

Dames strand, Noirmoutier

La plage des Dames gelegen à Noirmoutier is een van de mooiste in Vendée. Het ligt in het Bois de la Chaise en dicht bij het centrum van Noirmoutier. Gelegen in het Bois de la Chaise en vlakbij het centrum van Noirmoutier, wordt het gekenmerkt door zijn badhokjes en fijne zand. Je kunt je moed verzamelen en samen met de anderen van het oude houten ponton springen! Neem een pauze voor een drankje of een hapje langs het strand. Plage des Dames Noirmoutier mag je niet missen!

Barbâtre strand, Noirmoutier

Barbâtre strand is een ander mooi strand in Noirmoutier. Je kunt hier kitesurfen, surfen of windsurfen. Deze sublieme duinenrij strekt zich uit over 7 km. Voor wie wil ontspannen of voor sportievelingen is het strand van Barbâtre perfect!

Demoiselles strand, Saint-Jean-de-Monts

In Saint-Jean-de-Monts mag je het Plage des Demoiselles niet missen. Met zijn vakantiesfeer is het perfect om te ontspannen en je kinderen te vermaken. Het heeft een speeltuin, een strandclub en tal van winkels voor een snackpauze. Neem de tijd om te wachten tot de avond om te genieten en de sublieme zonsondergang te bewonderen.

Soux strand, Ile d'Yeu

La plage des Soux aan de île d’Yeu is een echt paradijselijk strand! Het ligt in een kleine baai, het zand is fijn en het water kristalhelder. Leg je handdoek neer en ontspan. Het strand is niet bereikbaar met de auto, dus je moet er te voet of met de fiets naartoe! In de zomer is het aan te raden om er 's ochtends heen te gaan om de drukte van de toeristen te vermijden.

Strand van Conches, Longeville aan zee

Retrouvez-vous à l’état sauvage sur la plage des Conches. Bordée par d'impressionnantes dunes vous allez être impressionné par son incroyable paysage. Connue pour ses célèbres spots de surf, vous pourrez vous y essayer ! Parfaite pour les sportifs ou pour se détendre, ne ratez pas la plage des Conches !

De mooiste campings en Vendée

Derniers articles

Nieuws

Artikelen op bestemming

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

Frankrijk

 

Italie