Een merk easyvoyage

Camping Ernella

Ernella Corsica - Junking visuel 1/4
Ernella Corsica - Junking visuel 2/4
Ernella Corsica - Junking visuel 3/4
Ernella Corsica - Junking visuel 4/4

Hoogtepunten

Toegang rivier Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Ernella op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/06

  • Sluitingsdatum: 30/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Bankoverboeking
  • Aantal Staanplaatsen: 25

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

In Haute-Corse biedt Camping Ernella u een afspraak in Giuncaggio, tussen Corte en Aléria, in een bergachtige omgeving, op een bebost en rustend domein van 4 hectare aan de rand van de rivier de Tavignanu en een zandstrand en kiezels die fans van de natuur en de landelijke omgeving zullen verrukken.


Op deze camping met directe toegang tot de rivier, kunt u in stacaravans verblijven voor 4 tot 5 personen of studio's voor maximaal 2 vakantiegangers, inclusief terras, tv en airconditioning, in eenpersoonskamers met 2 of nog steeds in collectieve ruimtes die plaats bieden aan 4 tot 6 personen. Uw tenten, campers en caravans kunnen in ruime en schaduwrijke plaatsen investeren, met toegang tot elektriciteit als een betaalde optie. Merk op dat de camping halfpension biedt voor 10 personen.


Ter plaatse zullen de natuurlijke gebieden van de camping bevorderlijk zijn voor verschillende sportieve en recreatieve activiteiten zoals zwemmen, kanoën, vissen, raften maar ook de rit in een paardenkoets of ezel - verhuur direct op de camping.

Op cateringniveau heb je iets te eten tussen de gerechten van de dag, afhaalmaaltijden en ontbijt, het brood en gebak en de vele producten van de boerderij die te koop zijn.


Bezoek vanaf deze eenvoudige en vriendelijke camping de prachtige stad Corte of win de prachtige stranden van Aléria, respectievelijk 25 km verderop, en profiteer van deze ideale locatie om de schatten van het werelderfgoed te verkennen. 'Eiland van schoonheid!

Campings in de buurt

Populairste steden