Een merk easyvoyage

Camping Le Soleil

Le Soleil Corsica - Vivarium visuel 1/2
Le Soleil Corsica - Vivarium visuel 2/2

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Soleil op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 30/09


Know-All-About-Camping

De camping Le Soleil is gelegen in het centrum van Corsica, bergen, bossen en open plekken zullen uw naaste buren zijn. U verblijft in de stad Vivario (op 5 minuten met de auto) van de bewoonde wereld, maar wees gerust, alles is voorzien voor uw comfort, u kunt zelfs met de trein komen, want het station van Tatonne ligt op 100 meter afstand.

Het etablissement stelt een deel van de traditionele camping voor om uw tent, caravan of camper te midden van de vegetatie te installeren. U verblijft op 800 m hoogte aan de voet van de Mont d'Oru op een oppervlakte van een hectare met douches, toiletten, wastafels, wasfaciliteiten. Te huur zijn er 6 chalets het hele jaar geopend. Elk is uitgerust met een individuele jacuzzi met een groot terras dichter bij het groen, 2 slaapkamers, een slaapbank, een badkamer met apart toilet, een tv en internettoegang.

Op het terrein biedt een bar-pizzeria pizza's die verschillende keren worden beloond door verschillende gidsen, u kunt uw brood en gebak bestellen. Een grote uitgeruste schuur staat open voor iedereen met gratis toegang tot magnetrons, koelkasten en diepvriezers, net als de barbecue die een ontmoetingsplaats wordt. Kinderen en volwassenen zullen genieten van tafelvoetbal, tafeltennis en jeu de boules. Een accrobranche park zorgt voor sportieve en speelse momenten.

Dicht bij de natuur biedt u wat het mooist is op Corsica: wandelen, uitkijkpunten, rivieren met kristalheldere poelen, watervallen ...

U vindt de zee op 45 minuten met de auto en 's avonds zult u de frisheid en de rust van de hoogte waarderen. De centrale locatie biedt toegang tot verschillende must-see locaties van het eiland: Bastani Lake, Restonica Gorge, Meli Waterfall, Pozzi River, Manganello River met fauna en flora als bonus.

Campings in de buurt

Populairste steden