Een merk easyvoyage

Camping Riva Bella - Domaine Naturiste

1 beoordelingen 5/5

Riva Bella Domaine Naturiste - Corsica - Aléria visuel 1/9
Riva Bella Domaine Naturiste - Corsica - Aléria visuel 2/9
Riva Bella Domaine Naturiste - Corsica - Aléria visuel 3/9
Riva Bella Domaine Naturiste - Corsica - Aléria visuel 4/9
Riva Bella Domaine Naturiste - Corsica - Aléria visuel 5/9
Riva Bella Domaine Naturiste - Corsica - Aléria visuel 6/9
Riva Bella Domaine Naturiste - Corsica - Aléria visuel 7/9
Riva Bella Domaine Naturiste - Corsica - Aléria visuel 8/9
Riva Bella Domaine Naturiste - Corsica - Aléria visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage de Casabianda ( 2.9 km ),

    Plage de Padulone ( 3.1 km ),

    Plage de Mare e Stagnu ( 4.8 km ),

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Riva Bella - Domaine Naturiste op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 10.0


  • Waar voor je geld:10.0
  • Accommodatie :10.0
  • Faciliteiten8.0
  • Dienstverlening8.0
  • Animatie:8.0

"een levensgrote camping op menselijke schaal"

Par Amoy le Maa. 10 Sep. 2012

Camping Riva Bella - Domaine Naturiste is gelegen in LINGUIZZETTA-BRAVONE in Corsica Onze stacaravan was zeer comfortabel tv-keten hifi airconditioning keuken 2 terrassen het strand is enorm en maakt deel uit van het veld, zelfs als bezoekers het recht hebben om daarheen te gaan verlaat het een zeer groot strand en met veel respect en afstand tussen elke klant De ontvangst op de camping was zeer aangenaam De animaties waren vrij frequent het restaurant van dag verandert in nachtclub maar terwijl het de mogelijkheid aan anderen overlaat om te rusten als ze het wilden, hield ik van deze rust, deze rust, deze vrijheid en tegelijkertijd een vriendelijke familie die mijn beste herinnering aan vakanties geruststelde, ik ging met mijn zoon oriano en hij hield en ik droom niet dat ik terug ben!

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 05/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Surface-camping : 70 ha


Know-All-About-Camping

Vrienden van kampeerders en naturisten! Hier is voor u een luxe camping op een van de mooiste naturistenstranden van Corsica, aan de Costa Verde: Camping Riva Bella - naturistengebied 4 * in Aléria. Deze luxe camping, aan een groot zandstrand tussen Bastia en Port-Vecchio, biedt strand en thalassotherapie op een beboste 70 ha.

De 4-sterren camping Riva Bella- Naturistenbuurt heeft een thalasso waar u kunt genieten van de SPA, massages, schoonheidsbehandelingen en het prachtige dakterras.

De accommodatie kant, deze charmante camping biedt verschillende oplossingen allemaal zeer comfortabel, de tent omgezet in de villa via de bungalow. Veel accommodaties zijn geïnstalleerd met uitzicht op zee, aan de rand van het strand! Zie met name de bungalows Filetta opgemaakt met wasruimte en TOILET. Zeer zuinig ook bungalows Nepita of Lodges 26 m² zonder badkamer maar met uitzicht op het prachtige blauw. De Onda mini-villa's zijn mooi met hun ingebouwde harde terras. Wat betreft de Villas Paradisu, niets te zeggen: u zult gecharmeerd zijn door hun terras van 20 m² uitgerust met teakhouten tuinmeubelen.
Campers kunnen hun tent ook opzetten op schaduwrijke of halfschaduwrijke plaatsen die zijn uitgerust met elektrische aansluitingen. Campers en caravans vinden ook percelen met afwateringsgebieden.

Ter plaatse kunt u genieten van services en 4-sterrenentertainment: fiets- en autoverhuur, half-tennisbaan, boogschietstand, yogasessies, supermarkt ...

Eindelijk zult u genieten van de restaurantbar op het strand.

Campings in de buurt

Populairste steden