Een merk easyvoyage

Camping Iratxe

Ayegui

 - 

Navarra
Iratxe Navarra - Ayegui visuel 1/5
Iratxe Navarra - Ayegui visuel 2/5
Iratxe Navarra - Ayegui visuel 3/5
Iratxe Navarra - Ayegui visuel 4/5
Iratxe Navarra - Ayegui visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Iratxe op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 26


Know-All-About-Camping

Camping Iratxe ligt in het hart van het land Navarra. Het nodigt u uit om een gezinsverblijf in een groene omgeving door te brengen en tegelijkertijd kwaliteitsdiensten aan te bieden.

Familiecamping in Navarra met zwembad

Tijdens hun vakantie in de regio Navarra in Spanje krijgen de klanten van Camping Iratxe de kans om naar believen te worden opgefrist. Inderdaad, tijdens de hete Spaanse dagen in de zomer zullen jong en oud zich vermaken in het grote zwembad dat voor hen beschikbaar is. Dit afgeronde zwembad is perfect om te zwemmen, te ontspannen en plezier te hebben. Een waterval begeleidt het zwembad en een jacuzzi voor geweldige momenten van ontspanning. Camping Iratxe stelt zijn vakantiegangers dit schitterende zwembad ter beschikking en garandeert hen dat ze bevoorrechte momenten in een zeer aangename omgeving beleven. Na een verfrissende duik kunnen kampeerders loungen op de ligstoelen die voor hen beschikbaar zijn.

Familiecamping met entertainment in Navarra

In de zomer is Camping Iratxe een echte uitgaansgelegenheid waar elk gezinslid geluk zal vinden. Op de camping zijn 4 instructeurs verantwoordelijk voor het organiseren van verschillende activiteiten en activiteiten voor jong en oud. Er worden verschillende sportactiviteiten aangeboden, evenals excursies en aerobicsessies. Vakantiegangers die het willen, kunnen ook deelnemen aan wedstrijden, workshops, allerlei soorten games en zelfs thema-avonden. Er worden ook shows met goochelaars en clowns aangeboden, evenals schuimpartijen, concerten en andere vriendelijke evenementen.

Huur een ingerichte bungalow in de regio Navarra

Camping Iratxe, vakantiegangers kunnen een ingerichte bungalow huren, ideaal voor gezinnen of vrienden. Deze huuraccommodaties hebben een volledige keuken, een eetkamer, een badkamer en twee slaapkamers.

Campings in de buurt

Populairste steden