Een merk easyvoyage

Camping El Molino

El Molino Navarra - Mendigorría visuel 1/7
El Molino Navarra - Mendigorría visuel 2/7
El Molino Navarra - Mendigorría visuel 3/7
El Molino Navarra - Mendigorría visuel 4/7
El Molino Navarra - Mendigorría visuel 5/7
El Molino Navarra - Mendigorría visuel 6/7
El Molino Navarra - Mendigorría visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad,

    Waterglijbanen,

    jacuzzi

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping El Molino op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 12/10

  • Locations-number-locatif 22


Know-All-About-Camping

Voor een verblijf in Navarra met uw gezin, gaat u naar camping El Molino, die een mooie vakantie in Spanje voorstelt.

Kamperen in Spanje met waterpark

De geneugten van zwemmen zullen zeer aanwezig zijn op de camping El Molino. Voor een geslaagde vakantie in Spanje gaat er niets boven genieten van een ruimte gewijd aan zwemmen, spelen en ontspanning. Een groot buitenzwembad staat ter beschikking van vakantiegangers en zal hen in staat stellen om af te koelen onder de Spaanse zon. Voor het plezier van kinderen begeleidt een grote glijbaan het zwembad en staan garant voor geweldige momenten van plezier. Rondom het zwembad zijn ligstoelen beschikbaar voor liefhebbers van ontspanning die in alle rust willen ontspannen. Voor pure momenten van ontspanning, niets liever dan genieten van de hitte en bubbels van de jacuzzi. Zodat vakantiegangers op elk moment kunnen genieten van het plezier van zwemmen, biedt camping El Molino hen een verwarmd en overdekt zwembad. Dit binnenzwembad biedt water op ideale temperatuur, zodat u 's nachts kunt genieten terwijl u de sterren bewondert.

Camping El Molino heeft een eigen aanlegsteiger aan de rivier de Arga. Fans van waterplezier kunnen op deze rivier van Navarra varen en de omgeving, de natuur, de bruggen, de molens en de loopbruggen ontdekken. Riviertochten in perspectief, kanovaren of waterfietsen.

Op camping El Molino zullen vakantiegangers geen activiteiten missen om van hun verblijf te genieten. Sportliefhebbers kunnen squash, basketbal, voetbal en tennis spelen. Voor het plezier van jong en oud, is een minigolf beschikbaar in een groene omgeving en zorgt voor geweldige momenten van plezier. De kinderen zullen blij zijn om te genieten van een aan hen toegewijde speeltuin en die hen in staat zal stellen om plezier te hebben als een gek. Ze kunnen ook profiteren van amusementsprogramma's die worden aangeboden door gekwalificeerde animators.

Campings in de buurt

Populairste steden