Een merk easyvoyage

Camping Arbizu

Arbizu

 - 

Navarra
Arbizu Navarra - Arbizu visuel 1/2
Arbizu Navarra - Arbizu visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Arbizu op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/01

  • Sluitingsdatum: 18/12

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 30

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Arbizu ligt in een rustige en ontspannen omgeving in de regio Navarra in Spanje. Deze familiecamping biedt kwaliteitsdiensten, comfortabele accommodatie en een rustgevende omgeving.

Kamperen met zout zwembad in Spanje

Door op Camping Arbizu te verblijven, kunnen vakantiegangers genieten van heerlijke zwemmomenten dankzij de aanwezigheid van een verfrissend zwembad in de behuizing. Niet alleen is dit buitenzwembad verfrissend, maar het heeft ook het onderscheid van zout. Dit zoute water waaruit Camping Arbizu bestaat, is ideaal om alle gebruikelijke ontsmettingsmiddelen te vervangen en biedt een bad dat niet agressief is voor de huid. Vakantiegangers kunnen op elk moment tijdens hun verblijf een duik nemen in dit aangename zwembad en zeer bevoorrechte momenten doorbrengen. De jongste kinderen zijn niet vergeten, omdat ze de aanwezigheid van een peuterbad zullen waarderen. Dit ondiepe zwembad is absoluut perfect om de veiligheid van peuters te garanderen.

Kamperen in Spanje met restaurant

Het plezier van de smaakpapillen ligt op de afspraak op Camping Arbizu. Dit laatste biedt zijn vakantiegangers inderdaad de mogelijkheid om te profiteren van de aanwezigheid van een restaurant in de behuizing. Dit restaurant is ingericht met het thema recycling en biedt veganistische en veganistische menu's om te gaan.

Familiecamping in de regio Navarra

Terwijl ze buiten genieten van een bevoorrechte omgeving en een adembenemend uitzicht op de bergen, zullen kinderen plezier hebben in de grote speeltuin die voor hen beschikbaar is. In deze leuke buitenruimte kunnen ze nieuwe vrienden maken en onvergetelijke herinneringen creëren.

Gedurende deze tijd zullen actievelingen de aanwezigheid van buitensportvelden waarderen. Om uw batterijen op te laden, gaat er niets boven naar het ronde gebouw van Camping Arbizu gaan en yoga of tai chi beoefenen.

Campings in de buurt

Populairste steden