Een merk easyvoyage

Camping Aralar

Aralar Navarra - Lekunberri visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Aralar op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 15/12

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 29

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Aralar is een camping in een groene omgeving in de regio Navarra in Spanje. De omgeving is perfect voor sport en ontspanning

Familiecamping in Navarra met zwembad

Om ervoor te zorgen dat gasten genieten van een aangename vakantie met het gezin in de bevoorrechte omgeving van de Navarra-gemeenschap, biedt Camping Aralar een buitenzwembad. Het zwembad van Camping Aralar, dat een zeer royale oppervlakte heeft, zal diegenen toestaan die wensen te kunnen zwemmen. Ondertussen zullen sommigen de voorkeur geven aan absolute ontspanning. Aan de rand van het water zal zonnebaden op het rendez-vous zijn en veel ontspanning brengen.

Camping in Navarra met restaurant

Door op Camping Aralar te verblijven, zullen vakantiegangers zeker een vakantie doorbrengen onder het teken van nietsdoen, inclusief de aanwezigheid van een restaurant dat u uitnodigt om uw voeten onder de tafel te zetten en te feesten terwijl u geniet van een succulent traditionele keuken. In een ontspannen en vriendelijke sfeer kunnen gasten een ruime keuze aan gerechten ontdekken.

Actieve vakanties in de regio Navarra

Ideaal gelegen in het hart van Navarra, is Camping Aralar het ideale startpunt om vele bezienswaardigheden te bereiken. De natuurliefhebbers zullen worden veroverd door het bos van Orgi, beschermd gebied met prachtige eiken. Het is ook mogelijk om de darmen van Aralar de Lekunberri te bezoeken door lid te worden van de grot Mendukilo, die korting biedt voor gasten van Camping Aralar. Te voet of met de fiets zal het zeer aangenaam zijn om de groene route van Plazaola te lopen.

Verhuur van bungalows in Navarra

Camping Aralar, vakantiegangers kunnen ervoor kiezen om te verblijven in een volledig uitgeruste bungalow en in een stacaravan, ook volledig uitgerust.

Campings in de buurt

Populairste steden