Een merk easyvoyage

10 Instagramplekken om te fotograferen in Nantes

Gepubliceerd op: 19 oct. 2023

Bijgewerkt: 20 oct. 2023

Bent u op zoek naar mooie foto's voor uw Instagram-feed? We hebben een lijst samengesteld met de tien beste plekken om foto's te laten maken in Nantes. in Nantes. Ontdek enkele van de die influencers liever geheim houden! Kies je mooiste outfit en ga op verkenning in deze prachtige stad. en vergeet niet te poseren!

Spotlight nr. 1: Les Machines de l'île

Ga naar de stad van Jules Verne om foto's te maken van de emblematische Grand Élé phant de Nantes! Poseren voor deze majestueuze machine zal een prachtige herinnering zijn die je’absoluut moet delen op Instagram!

Spotlight nr. 2: Het eiland Versailles, de Japanse tuin

Ga op een zonnige dag wandelen door de 17 hectare grote Japanse tuin, waar je kunt ontsnappen en nieuwe energie opdoen. Je kunt er ontspannen in een vredige, zen-achtige omgeving en prachtige foto's maken!

Spotlight 3: Quai des Antilles

Bekijk de Buren ringen aan de Quai des Antilles! Deze structuren lichten 's avonds op en verfraaien je foto's dankzij hun zwarte kleur. Profiteer van de gelegenheid om een wandeling te maken langs de kade en de Loire!

Plek 4: De Jardin des Plantes

Flits de Jardin des Plantes: een vredige plek waar je kunt leren over tuinieren en de prachtige kassen, die zeer Instagrammable zijn!

Plek 5: La Place du cirque

Deze kleurrijke steps zullen je Instagram feed zeker opvrolijken! Kies een kleurrijke outfit die bij de steps past of een meer neutrale outfit die contrasteert met deze prachtige decoratie!

Plek nr. 6: Extraordinaire tuin

Ontdek de buitengewone tuin en de sublieme waterval! Je kunt door weelderig groen wandelen en meer leren over de natuur! Als je van street art houdt, kun je bij de ingang van de tuin ook prachtige foto's maken!

Spot nr. 7: Het Kunstmuseum van Nantes

Als je Instagram-feed minimalistisch en épur&e’ is, ga dan naar het Musée d’Arts de Nantes! In dit museum van pure architectuur kun je prachtige foto's maken. Maak van de gelegenheid gebruik om voor de kunstwerken te poseren en laat je creativiteit de vrije loop!

Spotlight nr. 8: De Passage Pommeraye

De Passage Pommeraye is een prachtige plek om foto's te maken! Zeer chique en symmetrisch, uw foto's zullen zeker prachtig zijn, nu nog poseren en glimlachen!

Plek nr. 9: Overdracht

Wil je een ongewone foto maken? Poseer voor de Transfer, dit verrassend ogende bouwwerk maakt je foto erg leuk!"

Plek n°10 : Trentemoult

Ga naar buiten de stad, à Trentemoult voor een totaal dépaysement! Ontdek een ongewone plek met een vakantiegevoel dat zeer Instagrammable is! Je kunt foto's maken voor de pittoreske, kleurrijke huizen!

Is mag: Thu Oct 19 2023 19:14:09 GMT+0200 (Central European Summer Time)

Nantes Camping Pays de Loire - Nantes visuel 1/1
Camping Nantes Camping
SUPER DEAL
Nantes Camping Pays de Loire - Nantes visuel 1/1

Chalet 2 pers.

Opgegraven Campings.com

365

7 Nuits

Zie de aanbieding

De mooiste campings en Pays de Loire

Derniers articles

Nieuws

Artikelen op bestemming

 

Vendée

 

Dordogne

 

Ardèche

 

Occitanie

 

Frankrijk

 

Italie