Een merk easyvoyage

Duiken in Corsica

Gepubliceerd op: 31 août 2023

Bijgewerkt: 18 janv. 2024

Wie zei dat duiken in Frankrijk niet visachtig was? Kleurrijk? Magisch? Fantastisch? Bij de Calvi International Diving School bewijzen we je het tegendeel! Deze duikschool ligt in het departement Haute-Corse en biedt alle soorten duiken aan, van beginnerscursussen tot instructeursopleidingen! Alle instructeurs van deze duikschool zijn meertalig en hebben verschillende achtergronden. Je kunt dus zelfs je Engels perfectioneren, als je dat wilt ;))

Is mag: Thu Aug 31 2023 19:44:43 GMT+0200 (Central European Summer Time)

Duiken in Corsica  -  visuel 1/1

Basistechnieken, theoretische training, ademhaling, uitrusting, fysieke fasen, alle aspecten van het duiken komen aan bod voordat je te water gaat. Dus geen paniek, je instructeur zal je uitleggen hoe je reddingsvest werkt om te duiken, hoe je het opblaast om te drijven en hoe je het leeg laat lopen om onder te duiken en terug te duiken in het diepe blauw, dankzij de loodgordel die om je middel zit en die het drijfvermogen van het wetsuit opheft.

Wat zie je in een plongée fles onder het’water à Calvi op Corsica ? Een serran écriture, een paar sars, een school castagnoles, grotten, een school saupes die zich voeden met plankton, een kleine schorpioenvis, zee-egels, een octopus, een papegaaivis…

Zo, laat je je verleiden tot een eerste duik in de Middellandse Zee? Laat je verleiden en begeleiden door de instructeurs van de internationale duikschool van Calvi.

Waar overnachten in Calvi?

La Pinède Corsica - Calvi visuel 1/1
Camping La Pinède
SUPER DEAL
La Pinède Corsica - Calvi visuel 1/1
Camping La Pinède verwelkomt u voor uw vakantie op Corsica in de prachtige stad Calvi voor een verblijf aan zee.Vanaf de camping neemt u het pad dat u in een paar minuten lopen naar de mooiste zandstranden brengt. U bevindt zich in het hart van Balagne, een regio met duizend en één schatten die volledig bewaard zijn gebleven voor een droomvakantie.

Op Camping La Pinède is alles ontworpen om uw verblijf comfortabel te maken. De hoogwaardige services zijn tot deze sterrencamping. Aan de accommodatiezijde zijn er verschillende mogelijkheden voor u, afhankelijk van uw wensen en behoeften. 115 huuraccommodaties zijn beschikbaar voor maximaal comfort. De chalets zijn voorzien van airconditioning en volledig uitgerust. Ze hebben een eigen terras. Wil je je dichter bij de natuur voelen? Kies voor een van de 150 plaatsen voor tent, caravan of stacaravan. Met een gemiddelde oppervlakte van 100 m2 zijn ze afgebakend en kunt u op elektriciteit worden aangesloten.

Voor een verblijf ontspanning en welzijn, heeft de camping alles gepland dankzij de ruimte aquatisch met ruimte ontspanning. Verwarmd zwembad; SPA met jacuzzi, sauna en stoombad; Hydromassagestralen en anatomische banken beloven een ontspannen vakantie. Tot uw beschikking ook, massages, fitness, yoga, salsa en oosterse dans!

Stacaravan 3 pers.

Opgegraven Campings.com

539

7 Nuits

Zie de aanbieding

De mooiste campings en Corsica

Derniers articles

Artikelen op bestemming

 

Ardèche

 

Dordogne

 

Gorges du Verdon

 

Occitanie

 

Frankrijk

 

Italie