Een merk easyvoyage

Camping de l'île

camping de l'île Franche Comté - Ranchot visuel 1/4
camping de l'île Franche Comté - Ranchot visuel 2/4
camping de l'île Franche Comté - Ranchot visuel 3/4
camping de l'île Franche Comté - Ranchot visuel 4/4

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi Restaurant Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de l'île op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 33

  • Locations-number-locatif 7


Know-All-About-Camping

In Bourgondië-Franche-Comté, in het departement Jura, opent de 3-sterrencamping van het eiland het hele jaar door zijn deuren in het hart van de gemeente Ranchot, op zijn groene grond gelegen aan de rand van het bos van Kalk, langs het Rijn-Rhone kanaal en de rivier de Doubs.


Op deze familiecamping met directe toegang tot de rivier via een strand, wordt u aangeboden om stacaravans te huren voor 5 vakantiegangers, een caravan uitgerust voor 4 tot 6 personen of tithomes - kleine stacaravans zonder sanitair - van 2 tot 4 plaatsen. Zijn ook bedoeld om uw tenten, caravans en campers van de semi-schaduwrijke plaatsen te ontvangen, met elektriciteit in optie betalen.

Goed om te weten: de camping heeft ook een serviceplaats voor campers.


Op het niveau van sport en vrije tijd, biedt de camping u een speeltuin voor kinderen, een tafeltennistafel, een petanqueveld en een verhuurservice voor fietsen, kano's en peddels. Bovendien kunt u met directe toegang tot de rivier zwemmen, vissen en wateractiviteiten beoefenen. Eindelijk staan een klimmuur en een multisportterrein op een steenworp afstand voor je klaar.

Aan de voedselkant kunt u genieten van een bar-ijssalon en een restaurant, toegankelijk in de zomer, met verschillende lokale specialiteiten à la carte, die tijdens de twee maanden van het hoogseizoen worden georganiseerd, thematische avonden in een vriendelijke sfeer. .

NB: gratis WIFI op de camping, bakker en supermarkt op 100 meter en supermarkt op 3 km!


Vanaf deze camping met een warm welkom, ga wandelen of fietsen op de vele paden rond of door de fietsroute Euro Bike 6 Besançon (25 km) of Dole (28 km) te nemen, bezoek de grotten van Osselle en Mis de koninklijke zoutwerken van Arc en Senans (12 km) niet!

Campings in de buurt

Populairste steden