Een merk easyvoyage

Camping A La Ferme Chez Claudine

A La Ferme Chez Claudine Franche Comté - Rennes-sur-Loue visuel 1/1

Hoogtepunten

Hoogtepunten

Toegang rivier

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping A La Ferme Chez Claudine op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 05/05

  • Sluitingsdatum: 10/10

  • Aantal Staanplaatsen: 50

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Kamperen op de boerderij bij Claudine's is een klein etablissement ten zuiden van Doubs op de grens met de Jura. U vindt 3 gastenkamers en 50 kampeerplaatsen aan de oevers van La Loue, een rivier waar u kunt vissen en zwemmen.

Tent, caravan of camper zijn welkom op een van de 2 paden die langs het water lopen. U zult goed worden geregeld in de beschutting van de bomen op percelen van 100 m ². Sanitair blok, met toegang PMR, heeft douche met warm water. U zult de groene natuur en het kabbelende water waarderen.

Voor meer comfort kunt u een van de 3 kamers boeken die zijn geclassificeerd als "2 aren"

De eigenaren hebben in het seizoen een speeltuin, een bowlingbaan, een wasmachine, brood en ijs opgezet.

Op het hoogtepunt van luxe is er de mogelijkheid om uw maaltijden te nuttigen dankzij de table d'hôte die ernaar streeft om Franse gerechten op basis van lokale producten en groenten uit de tuin aan te bieden.

Ondanks een landelijk gebied zijn er tal van activiteiten: zwemmen, kanoën, vissen, mountainbiken, deltavliegen, aardewerk, thermale baden ...

Loop een paar meter om het centrum van het dorp te bereiken en ontdek het erfgoed van de achttiende eeuw, de brug, het kasteel en de oude huizen. Het gebied is ideaal voor een wandeling in het bos dat overal is, inclusief het gigantische bos met limoen (pas op dat je niet verliest)

Een paar kilometer gaan op avontuur naar Salins-les-Bains, Arc-et-Senans of Dole. U vindt er tuin, museum en winkels.

Campings in de buurt

Populairste steden