Een merk easyvoyage

Camping Murkuzuria

Murkuzuria Navarra - Esparza de Salazar visuel 1/5
Murkuzuria Navarra - Esparza de Salazar visuel 2/5
Murkuzuria Navarra - Esparza de Salazar visuel 3/5
Murkuzuria Navarra - Esparza de Salazar visuel 4/5
Murkuzuria Navarra - Esparza de Salazar visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Murkuzuria op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 7


Know-All-About-Camping

Camping Murkuzuria is gelegen in de regio Navarra in Spanje. Deze camping is de ideale vakantieplek voor diegenen die met hun gezin dichter bij de natuur willen verblijven.

Kamperen met zwembad in Spanje

Camping Murkuzuria zal de ideale vakantiebestemming zijn voor diegenen die willen genieten van de geneugten van zwemmen tijdens hun verblijf in Spanje. De laatste, gelegen in de regio Navarra, heeft inderdaad een prachtig buitenzwembad waarvan het royale gebied u toelaat om te zwemmen, plezier te maken en te ontspannen. Kinderen zullen graag in het water duiken, terwijl volwassenen alle stress vergeten terwijl ze het panorama van de omliggende heuvels bewonderen. Om ervoor te zorgen dat de jongste kinderen ook van hun vakantie kunnen genieten, biedt Camping Murkuzuria een peuterbad, een klein ondiep zwembad dat de jongste kinderen maximale veiligheid biedt. Er gaat niets boven loungen op de rand van het water tussen twee zwemmen om echte momenten van ontspanning te beleven. Geniet van de geneugten van zwemmen en nietsdoen in een groene omgeving in Spanje, dit is het ideale recept voor een droomvakantie.

Actieve vakanties in Spanje

De bevoorrechte ligging van Camping Murkuzuria in het hart van de natuur zal bevorderlijk zijn voor vele buitenactiviteiten, die ideaal zijn voor diegenen die een actieve vakantie in Spanje willen doorbrengen. De camping ligt dicht bij de Selva de Irati, het is een ideaal startpunt om dit ware natuurlijke paradijs te bereiken. Vakantiegangers kunnen gaan wandelen, mountainbiken of fietsen. De nabijheid van de rivier de Eska is ideaal voor kajakken en andere wateractiviteiten.

Rond de camping zullen vakantiegangers verwend worden met een keuze om een vakantie door te brengen die rijk is aan activiteiten. Het zal mogelijk zijn om te gaan paardrijden, speleologie, nordic skiën of de vogels te bewonderen in Irati-Abodi.

Campings in de buurt

Populairste steden