Een merk easyvoyage

Camping El Llosar

Hoogtepunten

Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping El Llosar op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 60


Know-All-About-Camping

In Spanje, in de provincie Castellon, geeft camping El Llosar u een afspraak in Villafranca del Cid, op 1,5 km van het centrum van de stad, op zijn groene en bosrijke terrein gelegen in een bosrijke en bergachtige omgeving die bevorderlijk is voor rust .


Op het terrein van deze camping op een hoogte van 1125 meter, kunt u uw campers, caravans en tenten veilig installeren op afgebakende en schaduwrijke, halfschaduw of zonnige plaatsen, met toegang tot water en water. elektriciteit. Let op: de camping biedt geen accommodatie in moeilijk.


Om u bezig te houden en te ontspannen, is er een speeltuin op het terrein die uw kleintjes zal verrukken en een ideaal voetbalveld voor gezellige spelletjes tussen kampeerders. U zult ook genieten in de buurt van het gemeentelijk zwembad, bevoorrechte partner van de camping.

Wat betreft uw maaltijden, u kunt uw voeten onder de tafel zetten door de verschillende culinaire specialiteiten te proeven - arepa's, auberginebollen, enz. - en de ambachtelijke bieren van de bar-restaurant-pizzeria van de camping, met het mooie terras, en hebben aan de wens voor een collectieve barbecue om je merguez en kebabs te grillen.

NB: Gratis wifi-toegang!


Bezoek vanaf deze gezinsvriendelijke camping Villafranca om zijn rijke natuurlijke en culturele erfgoed, ontdek de rotsschilderingen van Ares del Maestre (14 km) en de historische site van het indrukwekkende kasteel van Morella - UNESCO werelderfgoed - (39 km) of win de stranden van Oropesa of Alcossebre op ongeveer een uur rijden!

Populairste steden