Een merk easyvoyage
Fréjus

Top 10 ongebruikelijke activiteiten in de buurt van fréjus

Gepubliceerd op: 31 août 2023

Bijgewerkt: 2 nov. 2023

Fan van sensatie of ongewone activiteiten? Vandaag nemen we je mee naar de top 10 van ongewone activiteiten in de buurt van Fréjus. Fréjus ligt in de regio Provence-Alpes-Côte-D'azur en is een prachtige stad die je zeker zal verrassen met zijn vele activiteiten. Ervaringen in de lucht, in het water en op het land, er is voor elk wat wils, je vindt vast iets wat bij je past!

Idee nr. 1: OneWheel elektrisch skateboard in Fréjus

Beloof jezelf langs de haven van Fréjus op een elektrisch skateboard électric à a wheel ! Een unieke ervaring die erg leuk is om te delen met familie en vrienden! Je wordt begeleid door een team dat uitlegt hoe de skates werken - het is een activiteit voor iedereen

.

Tip 2: Onderwaterscooters in St-Raphaël

Houd je van zwemmen en de zeebodem verkennen ? Dan is deze ervaring echt iets voor jou! Met de onderwaterscooter, ook wel bekend als Seabob kun je in alle veiligheid zwemmen in de prachtige baai van’Agay. De scooter is eenvoudig te gebruiken en je kunt jezelf door het water voortbewegen met snelheden tot 15 km/u !

  • À vanaf 25€
  • Lengte: 20 min

Tip n°3: Nachtduiken in Fréjus

Als je van duiken houdt en al een duikbrevet hebt, mag je deze unieke ervaring niet missen! Ontdek de zeebodem van de Middellandse Zee bij nacht! Dit magische moment kan ook worden gedeeld met het hele gezin (minimumleeftijd: vereisten: 12 jaar oud). Na je duik wacht je een aperitiefdiner, zodat je je gevoelens en ontdekkingen kunt delen tijdens een gezellig moment. In het hoogseizoen is het zelfs mogelijk om het vuurwerk vanaf zee te bekijken!

  • À vanaf 50€
  • Lengte: 3u
Top 10 ongebruikelijke activiteiten in de buurt van fréjus  -  visuel 1/1

Tip 4: Karten op zee in Roquebrune-sur-Argens

Tussen boot en jetski in is de Seakart activiteità een must voor sensatiezoekers. Je kunt de sensatie van een skelter op het water ervaren of gewoon de calanques verkennen!

  • À vanaf 100€

Idee nr. 5: flyboarden in Fréjus

Ben je niet dol op vliegen over water ? Flyboarden is een ervaring die je minstens één keer in je leven moet meemaken! Je wordt enkele meters de lucht in geslingerd en kunt ongelooflijke trucs boven het water uitvoeren.

  • À vanaf 80€
  • Duur: 20-30 min
Top 10 ongebruikelijke activiteiten in de buurt van fréjus  -  visuel 1/1

Tip 6: Transparant kajakken in de baai van Agay

Verken de baai van Agay met behulp van een transparante kajak! Op deze boot kun je verkennen en ontspannen terwijl je het water onder je ziet. Het is een originele en leuke ervaring om te delen met familie en vrienden!

  • À vanaf 28€
  • Lengte: 1u

Tip 7: Reuze stand-up paddle in Sainte-Maxime

Ben je een fan van stand up paddle ? Je zult dol zijn op de stand up paddle géant ! Dit grote board is geschikt voor maximaal 4 personen tegelijk voor een geweldige tijd op het water! Lachen gegarandeerd! Kunnen jullie samen het evenwicht bewaren?

stand up

© Ervaring Côte d’Azur

  • À vanaf 30€
  • Lengte: 1u

Tip 8: Zee scooters in Saint-Raphaël

Elektrische zeescooters zijn de nieuwe trend ! Je glijdt over het water met snelheden tot 8 km/u en geniet van de natuur en het landschap. Bovendien zijn de scooters stil en hoef je geen moeite te doen om vooruit te komen op het water: perfect voor een moment van ontspanning.

À vanaf 25€

Tip 9: Elektrische buggy's in Montauroux

Probeer de 2-zits buggy's uit! Sensatie gegarandeerd! De tour brengt je naar adembenemende uitzichtpunten !

buggy

  • À vanaf 85€
  • Lengte: minimaal 1 uur

Tip n°10: Yoga in de wijngaarden van Fréjus

Le clos des Roses biedt u een ongewone activiteit! Doe aan yoga in de wijngaarden voor een moment van ontspanning in een echte oase van rust. Je kunt ook een yogatour doen, waarbij je een tent combineert met een overdekte ruimte! Je krijgt de gelegenheid om een rondleiding over het landgoed te krijgen, deel te nemen aan een wijnproeverij en deel te nemen aan een yogales Ashtânga.

  • À vanaf 32€
  • Lengte: 1u15 of 3u

Bonusidee: Extreem ziplinen bij het meer van Adrénaline

Wij bieden u een bonusactiviteit: ziplinen extreemêmes aan het meer van Adrénaline ! Klim naar een hoogte van 60m en daal dan af aan een zipline: sensatie gegarandeerd! Dus… cap or not cap ?

  •  À vanaf 7€

Is mag: Thu Aug 31 2023 19:57:00 GMT+0200 (Central European Summer Time)

Holiday Green Provence-Alpes-Côte d'Azur - Fréjus visuel 1/1
Camping Holiday Green
SUPER DEAL
Holiday Green Provence-Alpes-Côte d'Azur - Fréjus visuel 1/1

Breng uw vakantie door in een weelderige omgeving op camping Sunelia Holiday Green aan de Franse Rivièra, in Fréjus, niet ver van de beroemde steden Cannes en Saint Tropez. Luxe en luxe prevaleren op het 15 hectare grote dennenbos van deze 5-sterrencamping die hoogwaardige diensten biedt (ruimtebesparend welzijn), originele huuraccommodaties, een prachtig waterpark en zelfs een permanente tentoonstelling van hedendaagse kunst.

De camping accepteert cheques vacances ancv .

Een waterpark en een Californisch zwembad van 1000 m2 aan de Franse Rivièra

Onder de vele staande voorzieningen van de camping vindt u een perfect uitgerust Resort & Spa-gebied met uitzicht op de bergen. Om volledig te genieten van de geneugten van water en te ontspannen, staan tot uw beschikking een zwembad met verwarmd binnenzwembad, glijbanen en een jacuzzi. Buiten opent een strand van 2000 m2 rond een verwarmd Californisch zwembad van 1000 m2 je armen! Er gaat niets boven zonnebaden terwijl u gesust wordt door het lied van cicaden.

Een prachtig wellness-centrum

Geniet voor een volledig ontspannen verblijf van het wellnesscentrum van de camping, bestaande uit 3 gebouwen met ontspanningsruimte, stoombad en hydromassagebaden. Dit is het moment om jezelf te laten verleiden door een massage of een esthetische behandeling voordat je een kruidenthee proeft in het midden van de Zen-tuin.

Met de volledig ontworpen spa kunt u genieten van massages en verzorging die de grootste hotels in het hart van het achterland van Var waardig zijn. We houden vooral van het grote houten terras waarop het wellnessgedeelte is aangelegd. Het biedt een prachtig uitzicht op de omliggende natuur.

Verhuur van luxe stacaravans en design

Accommodatie, comfort en staanplaatsen zijn altijd op het rendez-vous met meer dan 300 luxe volledig uitgeruste huisjes, appartementen en vrije ruimtes in een bosrijke omgeving.
De huisjes zijn allemaal uitgerust met een keuken, een badkamer en een houten terras. De wifi is gratis voor uw activiteitenonderzoek en uitwisseling met uw dierbaren.

We houden vooral van de stacaravans "Cottage" Summer Suite met een dakterras en een mooie inrichting. We hebben zelfs een compleet artikel gewijd aan de inrichting van de stacaravans, waardoor de camping Holiday Green grotendeels in de schijnwerpers staat door de kwaliteit van de voorgestelde accommodaties.

Kunstwerken blootgesteld in de open lucht

De camping Holiday Green eert zijn status als luxe camping door vakantiegangers een tentoonstelling van moderne kunstwerken in de tuinen van de camping aan te bieden. Een heel goed idee om de nieuwsgierigheid van de jongste te scherpen met een eenvoudige en leuke benadering van kunst. We lopen rond en ontmoeten de prachtige werken van Bernard Bezzina, Laurent-Emmanuel Briffaud, Raoul Hebreeuws of Arman. Het zijn dan ook zeer grote namen in de hedendaagse cultuur die u zullen verrassen op deze camping die absoluut de kaart van originaliteit speelt.

Om te genieten van een cocktail, zit u op het terras van de "Bar Lounge" met uitzicht op het zwembad, en dineert u aan een tafel in het restaurant van de camping met smaken uit het zuiden.
De sfeer zal zijn op Camping Holiday Green 5 * met thema-avonden georganiseerd in het restaurant en de Art Travel Bar. Om nog maar te zwijgen over de nieuwe discocamping die om 22:30 uur opent!

Stacaravan 4 pers.

Opgegraven Campings.com

728

7 Nuits

Zie de aanbieding

De mooiste campings à Fréjus

Derniers articles

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Provence

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire