Een merk easyvoyage
Giens

Wat kun je op vakantie doen op het schiereiland Giens?

Gepubliceerd op: 13 nov. 2023

Bijgewerkt: 5 févr. 2024

Het Presqu'Ile de Giens ligt tegenover Hyères. Het is een van de juwelen van de Côte d'Azur. Het is met de kust verbonden door 2 Tombolos (stroken land).

Het schiereiland Giens op video

Is mag: Mon Nov 13 2023 13:59:17 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Wat kun je op vakantie doen op het schiereiland Giens?  -  visuel 1/1

Het hele zuidelijke deel van het schiereiland Giens is rotsachtig met kleine baaien en stranden. Er zijn verschillende wandelpaden rondom het Presqu'ile. Je ontdekt ook Giens, een heel mooi dorp met een prachtig kerkje dat door de plaatselijke bevolking is gebouwd. Er zijn ook verschillende campings op Presqu'ile de Giens.

A la Tour Fondue is het vertrekpunt voor boten naar de eilanden Porquerolles en Port Cros. Het strand bij l'Almanarre is wereldberoemd voor kitesurfen en windsurfen.

Hyères is een médiévale stad die bekend staat om zijn bloemen. Het is een prachtige plek. Bovenop de stad vind je de overblijfselen van een kasteel en een adembenemend uitzicht over de eilanden en de kustlijn. Hyères heeft ook een casino en een prachtig museum voor moderne kunst, de Villa Noaille. Het Presqu'Ile de Giens en de stad Hyères hebben genoeg te bieden voor je vakantie!

--> Découvrez les plages de la Presqu'île de Giens en vidéo

--> Décover de ports de la Presqu'île de Giens en vidéo

Waar overnachten in Giens?

De mooiste campings à Giens

Derniers articles

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Provence

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire