Een merk easyvoyage

De Calanque des Eaux Salées in Marseille

Gepubliceerd op: 7 nov. 2023

La Calanque des Eaux Salées is de eerste calanque in Carry-le-Rouet op weg naar Marseille.

Net als de buren aan de Côte Bleue is het water koel en kristalhelder, het strand bestaat uit gepolijste kiezels en het heeft een prachtig uitzicht over de stad Marseille.

Gelegen in een baai aan de rand van een prachtig bos van Aleppo-dennen, onder de Viaduc. Tegenover de baai kun je zwemmen naar het kleine eiland, bekend als de Grande Mona.

Is mag: Tue Nov 07 2023 15:51:48 GMT+0100 (Central European Standard Time)

De Calanque des Eaux Salées in Marseille  -  visuel 1/1

Hoe kom je bij de baai Eaux Salées?

Het is alleen te voet bereikbaar vanaf Carry-le-Rouet. Het is ongeveer 15 minuten lopen langs de spoorlijn richting Marseille. De route is bewegwijzerd en risicovrij.

Opgelet, niet zwemmen in de calanques onder toezicht.

Accommodatie in de buurt van Calanque des Eaux Salées

Er zijn veel campings rond de Calanque des Eaux Salées, op de Côte Bleue.

Is mag: Tue Nov 07 2023 15:51:48 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Pascalounet Provence-Alpes-Côte d'Azur - La Couronne - Ste Croix visuel 1/1
Camping Pascalounet
SUPER DEAL
Pascalounet Provence-Alpes-Côte d'Azur - La Couronne - Ste Croix visuel 1/1

In de regio PACA, in het departement Bouches-du-Rhône, ontmoet de tweesterrencamping Pascalounet u in het westen van Marseille, aan de beroemde Côte Bleue, in de badplaats La Couronne, behorende tot de gemeente van Martigues, voor een verblijf onder het teken van zon en ontspanning, op minder dan 100 meter van de zandstranden van Saulce en Sainte-Croix.


Op deze familiecamping met directe toegang tot de Middellandse Zee, kunt u verblijven in stacaravans of bungalows, type Standard, Comfort of Premium - met zeezicht en inclusief tv - die plaats bieden aan 2 tot 6 vakantiegangers of in Tithomes, bungalowtenten van 4 tot 5 plaatsen, allemaal geflankeerd door een terras met tuinmeubelen. Afgeschermde, zonnige, halfschaduw of schaduwrijke plaatsen, met toegang tot water en elektriciteit, zijn ook voorzien om uw caravans, campers en tenten te ontvangen. NB: verhuur van woonlocaties in het jaar mogelijk!


Het strand met directe toegang zal ongetwijfeld de bevoorrechte plek van uw vakantie zijn om te zwemmen en vissen in overvloed, evenals verschillende wateractiviteiten dankzij de partnerstructuren van de camping. Tussen twee momenten in het water kunt u zich vermaken op deze camping omringd door pijnbomen door zijn bowlingbaan en een speeltuin voor de allerkleinsten. Tijdens het hoogseizoen wordt wekelijks een workshop voor uw kleintjes aangeboden, een leuke animatie voor het hele gezin en een gezellige avond om op het circuit te waggelen.

Voor maaltijden is er een snackbar en een brood- en gebakwinkel op aanvraag.


Van deze camping tot het warme welkom, maak wandelingen om de kreken en kreken rondom de wildernis te ontdekken, breng een dag door in de Camargue om de vele charmes te bewonderen en mis niet om een dag door te brengen in de dynamische Phocean-stad!

Stacaravan 4 pers.

Opgegraven Campings.com

410

7 Nuits

-20%

Zie de aanbieding

Eten en drinken bij de Calanque des Eaux Salées

Er zijn een aantal restaurants en snackbars in Carry-le-Rouet.

In de calanque, picknick aanbevolen.

De mooiste campings à Marseille

Derniers articles

Nieuws

Artikelen op bestemming

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Provence

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Frankrijk

 

Italie