Een merk easyvoyage

Camping Village Flottant de Pressac

Village Flottant de Pressac Poitou-Charentes - Pressac visuel 1/4
Village Flottant de Pressac Poitou-Charentes - Pressac visuel 2/4
Village Flottant de Pressac Poitou-Charentes - Pressac visuel 3/4
Village Flottant de Pressac Poitou-Charentes - Pressac visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Village Flottant de Pressac op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 17/02

  • Sluitingsdatum: 31/12


Know-All-About-Camping

Het drijvende dorp Pressac ligt in Poitou-Charentes in een geklasseerd natuurgebied en biedt, zoals de naam al doet vermoeden, aan het water met een van de vele ongebruikelijke en drijvende hutten die beschikbaar zijn.

Ongewoon verblijf in een hut op het water

Dankzij de bevoorrechte locatie van het drijvende dorp van Pressac, zullen vakantiegangers de gelegenheid hebben om een uitzonderlijk verblijf door te brengen op een beschermd en natuurlijk watercomplex. Deze plek is ideaal voor degenen die een verblijf op het water willen doorbrengen in een van de drijvende hutten die worden voorgesteld. Deze ongewone accommodaties liggen midden in een vijver en nodigen u uit voor een unieke ervaring. Met familie of vrienden, zal het mogelijk zijn om te kiezen uit een ruime keuze aan drijvende hutten om vakantie door te brengen op het water van de meest originele. De drijvende hutten zijn van hout en passen goed bij de rest van het landschap, zodat vakantiegangers echt het gevoel kunnen hebben één te zijn met de natuur. Buitengewone zonsopgangen en zonsondergangen kunnen worden bewonderd, allemaal in een weelderige en ontspannende natuur. Elk cabinemodel heeft zijn eigen naam en is uniek, zodat vakantiegangers hun kleine stukje paradijs kunnen kiezen en zich daar kunnen vestigen.

Door in het drijvende dorp van Pressac te verblijven, worden vakantiegangers niet gedwongen om op het water te blijven. Inderdaad, deze laatste biedt ook hutten op stelten in de stijl van Afrikaanse hutten voor een ongewoon en comfortabel verblijf. Er zijn verschillende modellen beschikbaar waarmee u kunt genieten van een betoverende en ontspannen omgeving. Deze ongewone accommodaties op het platteland staan garant voor een geslaagde vakantie.

Ongewoon vakantiedorp met zwembad

Sinds hun ongewone accommodatie in het drijvende dorp van Pressac, kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een zwembad; Geschikt voor zowel ontspanning als zwemmen, dit zwembad zal de ontmoetingsplaats zijn voor diegenen die grondig willen genieten van hun vakantie met natuurlijk verwarmd water. Voor het plezier van peuters is er een peuterbad beschikbaar.

Campings in de buurt

Populairste steden