Een merk easyvoyage

Camping Saint Colomban

Saint Colomban Rhône-Alpes - Saint-Colomban-des-Villards visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Meer Chambon ( 29.5 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Saint Colomban op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 50

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

De camping Saint Colomban ligt in de bergen in het Maurienne-massief op 2 km van het skigebied "Les Sybelles". Omgeven door de rotsachtige toppen van de Alpen in de ongerepte natuur, zult u het warme welkom van het team waarderen.

Een groene omgeving wacht op tent, caravan of camper met aansluiting op de elektrische terminals. Elke ochtend open je je tent op de beboste hellingen van de bergen en de besneeuwde bergtoppen.

Stacaravans, chalets en resorts zijn te huur. De eerste zijn ongeveer 26 m² en zijn gemaakt voor groepen van 4 tot 6 personen. De tweede zijn houten en geschikt voor maximaal 6 personen. De laatste hebben een capaciteit van 8 vakantiegangers. Elk huis heeft een keuken en een badkamer en toilet.

Ter plaatse wordt in het hoogseizoen een zwembad van 40 m² voor u geopend, de kinderen zullen het op prijs stellen om daar goede momenten door te brengen en de rest van de tijd kunt u zich aanmelden bij de kinderclub die activiteiten en workshops organiseert gedurende 4 halve dagen door week.

Een recreatiebasis grenst aan het kamp. U vindt een vijver om te zwemmen, een speeltuin, een jeu de boules, een tafeltennistafel, een klimmuur en een fitness-parcours.

In de zomer reis je door het gebied voor eindeloze wandelingen midden in de ongerepte natuur, spring je in het water voor canyoning, beklim je de passen zoals de Tour de France en beklim je de via ferratas. In de winter biedt het skigebied Sybelles (verbonden met het veld van St Colomban Les Villards 2 minuten met de auto) 310 km pistes om naar beneden te gaan.

Campings in de buurt

Populairste steden