Een merk easyvoyage

Camping Maya

3 beoordelingen 3/5

Maya Aquitaine - Saint-Jean-de-Luz visuel 1/3
Maya Aquitaine - Saint-Jean-de-Luz visuel 2/3
Maya Aquitaine - Saint-Jean-de-Luz visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Grande Plage ( 0.8 km ),

    Plage de Socoa ( 1.6 km ),

    Plage du fort ( 1.9 km ),

    Plage d'Erromardi ( 3.4 km ),

    Plage de Lafitenia ( 4.6 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Maya op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 6.0


  • Waar voor je geld:6.7
  • Accommodatie :4.0
  • Faciliteiten2.0
  • Dienstverlening2.0
  • Animatie:2.0

"Een camping 2 sterren heel correct"

Par Barnard le Maa. 25 Aug. 2014

Kleine 2-sterren camping zeker eenvoudig maar we vonden het leuk. Van harte welkom nieuwe manager. Goede algemene staat van de toiletten (zelfs als een kleine renovatie moet worden gepland) en camping (getrimde hagen, gras gemaaid). Geen zwembad of entertainment, maar omdat dit niet is wat we zochten stoorde het ons niet. Dezelfde flat als yandel93 over de shuttle naar het stadscentrum is vaak druk en niet erg gebruikelijk (hoewel dit niet de schuld van de camping is). Wat betreft de beoordelingen van Erwann44410, hebben we de stacaravans niet getest, maar om te bespreken met mensen die er een hadden bezet, waren ze zeer tevreden (maar ik weet niet of het hetzelfde is als Erwann om gehad).

"Kleine camping pretentieloos maar correct"

Par Roger le Vri. 22 Aug. 2014

Camping gelegen acotz district in saint jean de luz. Het beheer van de camping is dit jaar veranderd en de ontvangst is leuk. Kleine camping zonder animaties maar dicht bij de oceaan en winkels. Goede prijs-kwaliteitverhouding als u niet op zoek bent naar grote campings club met diensten en zwembad.

"Een goed geplaatste camping maar teleurstellend"

Par Trounber le Zon. 4 Aug. 2013

de omgeving is erg mooi, aan de andere kant waren we erg teleurgesteld, vooral de stacaravan. Deze was erg versleten, de bank was kapot, het beddengoed was slecht (ik had een week rugpijn), het bed was in tweeën gevouwen. Toen werkte de tv niet, wat de manager die drie dagen voordat hij ons een andere tv gaf, niet hinderde, en opnieuw moest ik erop aandringen, idem voor het gas dat ze de dag hadden om het te veranderen. Ik wilde de neiging om de andere camping te vermijden die persoonlijk mijn vakantie verpestte omdat ik terugkwam met een lumbago. Anders geen zwembad, geen animatie, alleen de verkoop van brood en groei in de ochtend, let nog steeds op een praktisch wifi-punt.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Aantal Staanplaatsen: 70

  • Locations-number-locatif 10

Campings in de buurt

Populairste steden