Een merk easyvoyage

Camping Les Pecheurs

1 beoordelingen 0/5

Les Pecheurs Bourgogne - Lays-sur-le-Doubs visuel 1/2
Les Pecheurs Bourgogne - Lays-sur-le-Doubs visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Pecheurs op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"Aarzel niet voor een slechte vakantie!"

le Vri. 7 Sep. 2018

De plaats kan leuk zijn, maar de ontvangst is betreurenswaardig, net als de staat van de stacaravan. 60 € per nacht voor een plaats zonder warm water, in een staat van geavanceerd vuil, het is duur betaald! Toen we de opmerking bij de eigenaar maakten, vertelde hij me dat er warm water was, maar dat het noodzakelijk was om minstens 50 liter water te laten lopen voordat je het kreeg. Niet erg groen allemaal !!!! We hebben echter een test gedaan: 20 minuten continu om lauw water te hebben. Aan de andere kant was de douche geblokkeerd door een massa haar behoorlijk indrukwekkend, maar opnieuw geloofde hij ons niet. Dus moesten we naar het sanitair, met een baby van 9 maanden en een dame van 82 jaar niet erg praktisch. Wat de verstrekte dekens betreft, deze zaten vol hondenhaar. Hij voorzag ons van anderen, maar dubieuze netheid op een van hen .... Ik vervolg de lijst: vloerkleed goed geleverd in hondenhaar, spinnenwebben, deurklinkruimte gebroken water, rioolgeur en lek in de vaatkamer, honden van de vrije eigenaar die zich bij de stacaravan komen aflossen, "groen zwembad". Natuurlijk geen stand van zaken, dus de eigenaar beweert dat hij het niet is, hij luistert niet naar de gemaakte opmerkingen en is behoorlijk minachtend. Hij antwoordde dat hij het kamperen moe is. Inderdaad wordt het gezien !!!! We raden ook geen stacaravans aan die zich in de buurt van drukke wegen bevinden (vrachtwagens, auto's, tractoren). Positief punt: de douches zijn schoon, uitgerust met een mengkraan, een barbecue was aan ons geleend, de staanplaatsen tent weg van de weg zijn mooi. Als u een slechte vakantie wilt, aarzel dan niet, het is een goed adres!

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

De camping Les Pêcheurs is gemaakt voor natuurliefhebbers, het is gelegen in Bourgondië aan de rand van de Doubs in een Natura 2000-gebied.Het is de ideale plek om de natuur te observeren en de regio te ontdekken omdat u dicht bij wijngaarden en dicht bij het Jura-massief.

U wordt comfortabel gesetteld in het midden van het groen met uw tent, caravan of camper. Bomen zijn aanwezig om je te schaduwen.

In verhuur is er iets voor alle smaken en alle prijzen. Chalets, caravans en stacaravans zijn beschikbaar. De caravans zijn geschikt voor maximaal 4 personen met baldakijn, tuinmeubelen, kookgerei, koelkast ... De chalets zijn ook voorzien voor 4 personen en zijn ook uitgerust. Voor deze 2 verhuur is het toiletgebouw toegankelijk voor uw toilet en uw afwas. Stacaravans zijn geschikt voor 5 vakantiegangers met terras, douche en toilet.

Verschillende activiteiten zijn mogelijk op het terrein: petanque, badminton, ping-pong. Je zult goede momenten doorbrengen met familie of vrienden. Een zandstrand is direct toegankelijk vanaf de camping, u kunt genieten van wildwaterzwemmen en kanotochten op de Doubs om de lokale flora en fauna te ontdekken. De kilte zal blij zijn met het verwarmde zwembad met solarium.

Op het terrein biedt een pizzeria met een gevarieerd menu pizza's, hamburgers en salades. Soms komt de camping 's avonds tot leven om een goede avond vriendelijk door te brengen.

Geografisch bevindt u zich op het kruispunt van 3 afdelingen met gevarieerde landschappen: Jura, Cote d'Or en Saone-et-Loire. Aantrekkelijke steden voor u open zoals Dole, Chalon / Saône, Dijon of Beaune.

Campings in de buurt

Populairste steden