Een merk easyvoyage
Les Clos Provence-Alpes-Côte d'Azur - Bagnols-en-Forêt visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Kaap Dramont ( 18.2 km ),

    Gorges of the Wolf ( 29.9 km )

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Clos op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 49

  • Locations-number-locatif 8

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

In de regio PACA, in het departement Var, verwelkomt de 1-sterrencamping Les Clos u in Bagnols-en-Forêt, op ongeveer 20 km van Saint-Raphaël, op een land van meer dan 3 hectare beplant met dennen en eiken, gelegen 18 km van de eerste gouden stranden van de Middellandse Zee.


Binnen de muren van deze camping aan de Côte d'Azur, genesteld tussen zee en platteland, kunt u in stacaravans voor 4 personen of chalets voor 4 vakantiegangers verblijven, volledig uitgerust en ingericht met een tuin. U kunt uw campers, caravans en tenten ook installeren op grote schaduwrijke plaatsen, met toegang tot elektrische aansluiting via een toeslag.

Houd er rekening mee dat de camping ook een serviceplaats voor campers heeft en maandelijks verhuurders van caravans en stacaravans biedt.


Op het terrein kunnen de gasten genieten van een rustig buitenzwembad omgeven door ligstoelen, een tennisbaan en een tafeltennistafel. De nabijgelegen zandstranden zullen bevorderlijk zijn voor meer activiteiten zoals zonnebaden, zwemmen en veel watersporten.

Op voedselniveau vindt u alles wat u nodig heeft in het hart van het dorp, op slechts 500 meter afstand, waar u onder andere een supermarkt, bakker en verschillende restaurants vindt.


Maak vanaf deze rustige familiecamping een warm welkom, maak een wandeling met familie of vrienden in het omliggende bos, bewonder de omliggende waterval Gourbachin, de grot van Mueron en de kloven van Blavet, en waarom breng geen dag door in de charmante steden Cannes of Saint-Tropez (40 km)!

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Activiteiten rond Fréjus met kinderen

Activiteiten rond Fréjus met kinderen

Campings in de buurt

Populairste steden