Een merk easyvoyage

Camping Les Chalets De Pierretoun

Les Chalets De Pierretoun Aquitaine - La Bastide Clairence visuel 1/5
Les Chalets De Pierretoun Aquitaine - La Bastide Clairence visuel 2/5
Les Chalets De Pierretoun Aquitaine - La Bastide Clairence visuel 3/5
Les Chalets De Pierretoun Aquitaine - La Bastide Clairence visuel 4/5
Les Chalets De Pierretoun Aquitaine - La Bastide Clairence visuel 5/5

Beste prijs:

du 18/05 au 25/05

Chalet 3 pers.

500

Zie

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Kies je vertrekdatum

  • 7 overnachtingen
  • 14 overnachtingen
  • 2 mensen
  • 3 mensen
  • 4 mensen
  • 5 mensen
  • 6 mensen
  • 7 mensen
  • 8 mensen

Dit zijn de beschikbare huurprijzen voor deze camping

2 verhuuren beschikbaar
Les Chalets De Pierretoun - Chalet - COMFORT

Chalet 3 pers.

COMFORT

van 18/05 tot 25/05

7 nacht

500

Zie
Les Chalets De Pierretoun - Chalet - COMFORT

Chalet 4 pers.

COMFORT

van 18/05 tot 25/05

7 nacht

600

Zie

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 02/06

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Locations-number-locatif 16


Know-All-About-Camping

De Chalets de Pierretoun bevinden zich in La Bastide Clairence, gerangschikt onder de mooiste dorpen van Frankrijk. De vakantiegangers zullen worden overwonnen door de bevoorrechte natuurlijke omgeving tussen zee en bergen en zullen alle comfort van een chalet in Baskenland waarderen.

Chalets met zwembad in de Pyreneeën

Door te verblijven in Chalets de Pierretoun kunnen vakantiegangers genieten van de geneugten van zwemmen in Baskenland. Inderdaad, een buitenzwembad zal beschikbaar worden gesteld aan vakantiegangers die daar zeer goede momenten kunnen doorbrengen, even grappig als verfrissend terwijl u geniet van een prachtig uitzicht. Dit buitenzwembad is perfect voor zowel volwassenen die ontspanning zoeken als kinderen die plezier willen hebben. Aan de rand van het zwembad, zal het zeer aangenaam zijn om te genieten van de Baskische zon en te genieten van bevoorrechte momenten van ontspanning. Rond het zwembad, voor nog meer plezier, zullen vakantiegangers de aanwezigheid van een minibar voor het genot van een koud drankje of ijs waarderen. Aan het begin van elk verblijf wordt rond het zwembad in een zeer vriendelijke geest een glas vriendschap voorgesteld.

Activiteiten worden niet gemist in de Chalets Pierretoun en jong en oud kunnen genieten van drukke dagen. Sportliefhebbers hebben ter plaatse een volleybalveld en een pingponghoek tot hun beschikking. Voor het plezier van jong en oud is er een speelkamer met videogames, biljart en tafelvoetbal.

Verhuur van chalets in Baskenland

Vakantiegangers die op zoek zijn naar een comfortabel verblijf op het platteland zullen worden veroverd door de Chalets de Pierretoun. Deze huisjes zijn 16 in aantal en ze zijn harmonieus verspreid in een eik van 5 hectare. De huurders zullen genieten van een adembenemend uitzicht op het landschap en de rivier, allemaal dichtbij de zee en Spanje. Als koppel, met vrienden of familie, kunnen vakantiegangers comfortabel verblijven door te kiezen voor een huisje voor 2 tot 4 personen of een chalet voor 6 personen. Elk chalet biedt absoluut comfort met badkamer en overdekt terras waarop een tuin zeer aangename momenten kan doorbrengen.

Campings in de buurt

Populairste steden