Een merk easyvoyage

Camping Le Sabot

Le Sabot Groot-Centrum - Azay-le-Rideau visuel 1/6
Le Sabot Groot-Centrum - Azay-le-Rideau visuel 2/6
Le Sabot Groot-Centrum - Azay-le-Rideau visuel 3/6
Le Sabot Groot-Centrum - Azay-le-Rideau visuel 4/6
Le Sabot Groot-Centrum - Azay-le-Rideau visuel 5/6
Le Sabot Groot-Centrum - Azay-le-Rideau visuel 6/6

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Sabot op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 196


Know-All-About-Camping

De camping Le Sabot is gelegen in Indre-et-Loire. De natuurlijke omgeving en de bevoorrechte locatie aan de rivier zullen vakantiegangers verrukken op zoek naar rust.

Door op camping Le Sabot te blijven, zullen vakantiegangers geen activiteiten missen om hun dagen te vullen. Jong en oud zullen hun geluk vinden bij allerlei activiteiten. Zwemmen zal op het rendez-vous zijn als vakantiegangers zullen genieten van bevoorrechte toegang tot het verwarmde zwembad. Dit grote verwarmde buitenzwembad op ideale temperatuur stelt u in staat om te ontspannen en een geweldige tijd te hebben met uw gezin. Op camping Le Sabot zijn kinderen koningen. Ze zullen het plezier hebben om een buitenspeeltuin en een opblaasbare structuur te hebben die geschikt is voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Op de camping staan de bowlers op de petanque, terwijl sommigen liever ping pong spelen. Om van de natuurlijke omgeving te genieten, gaat er niets boven op de wegen gaan met de fietsen die te huur zijn. Het zal ook mogelijk zijn om Segways te huren. Door de nabijheid van de rivier de Indre kunnen fans van wateractiviteiten stand-up paddle oefenen. Wijnliefhebbers kunnen deelnemen aan proeverijen en profiteren van kortingen op kastelen en musea.

In de omgeving van camping Le Sabot kunnen toeristen genieten van een bezoek aan belangrijke sites zoals het Château d'Azay le Rideau, het Château de l'Islette, het Maurice Dufresne museum en de grotwoningen van Goupillières. Iets verder zal het zelfs mogelijk zijn om verschillende kastelen van de Loire te bezoeken.

Ongewone verhuur in de natuur

In de natuur hebben vakantiegangers de mogelijkheid om een van de ongewone accommodaties te huren die worden aangeboden op camping Le Sabot. De bivak tent op zonne-energie staat op stelten en is perfect voor een verblijf van een paar. De Canadese tent staat ook op palen, maar is geschikt voor 4 personen en heeft een ingerichte keuken en een houten terras. De Flo'Tente Solar nodigt u uit om aan het water van de Indre te verblijven in een charmante houten hut. De zogenaamde "zonne-accommodaties" die worden voorgesteld hebben een lichtsysteem aangedreven door zonnepanelen.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden