Een merk easyvoyage

Camping Le Puy De Faux

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Meer Vassiviere ( 7.5 km )

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Puy De Faux op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 50

  • Locations-number-locatif 7


Know-All-About-Camping

In de regio Nouvelle-Aquitaine, in het departement Creuse, geeft de gemeentelijke camping Le Puy de Faux u een afspraak voor een verblijf onder het teken van ontspanning, rust en natuur op de groene grond in Faux. la-Montagne, in het hart van het Regionaal Natuurpark van Millevaches, op 500 meter van het meer van Faux en op 1000 meter van de rivier Dorat.


Op deze camping tussen rivier en meer, kunt u verblijven in huisjes, het hele jaar door te huur, uitgerust voor uw comfort en geschikt voor 4, 6 of 8 vakantiegangers, of anders kunt u uw tenten, campers en caravans tussen half juni en half september op schaduwrijke, halfschaduw of zonnige plaatsen. Merk op dat de camping ook groepen herbergt!


Op het terrein zijn de sleutelwoorden nietsdoen en rust die goed bloeit Moeder Natuur. Als de camping geen sportfaciliteiten, restaurantdiensten of entertainment biedt, kunt u desondanks genieten van het meer van de stad en de rivier in de directe omgeving om met gemoedsrust te vissen en uw tenen op te frissen tijdens de warme dagen van de dag. 'zomer.

Ook op een steenworp afstand, winkels en diensten van de stad wachten op u om bij te tanken tijdens uw stop op de camping: restaurants, kruidenier-slagerij, apotheek, postkantoor, etc.


Van deze rustige camping tot het eenvoudige en warme welkom, neem de voetgangerscircuits rond om een landelijke wandeling te maken met familie of vrienden, win het meer Vassivière (7 km) om galore zwem- en wateractiviteiten te oefenen en win de beroemde plateau van Millevaches om het panorama te bewonderen dat u wordt aangeboden!

Campings in de buurt

Populairste steden