Een merk easyvoyage

Camping Le Paquier Fane

Le Paquier Fane Bourgogne - Chagny visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Paquier Fane op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 101

  • Locations-number-locatif 10


Know-All-About-Camping

De camping Le Paquier Fane is gelegen in Chagny in een van de grootste wijngaarden van Bourgondië.

Op minder dan 100 meter van de camping Le Paquier Fane hebben vakantiegangers toegang tot een buitenzwembad omgeven door groen. Met dit zwembad is een peuterbad voor kleine kinderen die nog niet de mogelijkheid hebben om in een dieper zwembad te zwemmen. Een sportcomplex is ook aanwezig en zal genieten van een voetbalveld, een rugbyveld, een basketbalveld en zelfs een skatepark. In Remigny, ten zuiden van Chagny, hebben vakantiegangers toegang tot een van de belangrijkste klimlocaties van de Saone et Loire. Op de camping kunnen vakantiegangers genieten van een tafeltennistafel, een voetbaltafel en een speeltuin voor kinderen. De rivier de Dheune stroomt aan de rand van de camping en nodigt u uit om goede momenten van ontspanning door te brengen tijdens het vissen. De Greenway ligt niet ver van de camping, zodat u heerlijk kunt fietsen of skaten en zelfs langs het kanaal kunt wandelen, allemaal in een zeer groene omgeving die typisch is voor Bourgondië. De camping ligt op 300 meter van het centrum van Chagny, waar vakantiegangers kunnen genieten van alle winkels, de apotheek, het copiustheater en de kerk van St. Martin. Een van de belangrijkste markten van de regio wordt gehouden in Chagny en nodigt uit om lokale producten te ontdekken. Wijnliefhebbers zullen blij zijn om te verblijven in de regio die een van de meest prestigieuze wijnen is en dus deel te nemen aan vele proeverijen in verschillende kluizen. Kastelen en typische dorpen kunnen ook worden bezocht tijdens het verblijf.

De kampeerplaatsen liggen in een rustige en groene omgeving, op gras en schaduwrijk terrein. Ze worden gescheiden door heggen van bowers en bieden een prachtig gebied van 100m2. Comfortabele chalets en stacaravans van de nieuwste generatie zijn te huur. Ze zijn volledig functioneel en hebben een keuken, een badkamer en een terras.

Campings in de buurt

Populairste steden