Een merk easyvoyage

Camping Le Mont Grele

3 beoordelingen 1/5

Le Mont Grele Rhône-Alpes - Lepin-le-Lac visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Meer Aiguebelette ( 2.8 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Mont Grele op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 3.3


  • Waar voor je geld:5.3
  • Accommodatie :4.7
  • Faciliteiten2.7
  • Dienstverlening2.0
  • Animatie:2.0

"idyllische omgeving voor onaangename managers."

Par LISEUSE38 le Zat. 19 Sep. 2015

We huurden in augustus in een stacaravan met de familie op deze camping, de omgeving is geweldig, het is jammer dat deze idyllische omgeving wordt verwend door een sfeer die wordt geleid door de houding van de managers, een valse advertentie gemaakt op de camping wanneer de voorgestelde activiteiten (dansen, petanquewedstrijden, belottes, karaoke, themamaaltijden, kinderdag, boogschieten, blowgun) dat allemaal niet. Deze camping is helemaal dood, de toiletten zijn in een staat van meer dan gemiddelde netheid en worden slechts eenmaal per dag gedaan, wat waarschijnlijk dit verklaart. De managers zijn onbeleefd naar believen, alles is op slot, je moet om de sleutel vragen (voor gehandicapte toiletten, sanitair gewijd aan de baby en wasgoed) wanneer we een persoon bij de receptie kunnen vinden. De camping wordt in het donker ondergedompeld zodra het donker wordt (de verlichting is uit en wanneer het loopt wordt het om 10.30 uur gesneden), wat de voortgang gevaarlijk maakt vanwege de vele kuilen die de stoffige sporen van de ingang van de kamperen (waar vuilnisbakken overlopen en vuilniszakken de grond bezaaien) voor degenen die erdoorheen rennen. Aan de andere kant zag ik de manager van het campingblok met zijn auto die van een camper een hele middag, het lijkt me voor een geschiedenis van gebrek aan plaatsen, het zou gemakkelijker zijn geweest om de eigenaar te vragen het ergens anders te plaatsen . Ik vond de houding van de zeer kinderachtige en infantiele dijkmanager van een speeltuin van een kleuterschool. Ik ben er oprecht van overtuigd dat de managers van de camping niet op hun plaats zijn en beter van baan zouden kunnen veranderen omdat ze verre van handelaren zijn. Ik raad alle toekomstige kampeerders aan om deze camping te ontvluchten.

"Om absoluut te vermijden"

Par lareinemargot le Zon. 16 Aug. 2015

De toiletten zijn ziek, de muren vol met vuil, nauwelijks eenmaal per dag schoongemaakt, hun grond super glad en niet-conform. Een camping in totale verval, niet-bestaande verlichting 's nachts omdat geen lampen worden vervangen en voor degenen die werken, uitsterven om 22.30 uur. Paden niet berijdbaar en vol gaten gevuld met water met het risico van het breken van een been. Kamperen meer dan dood omdat er geen animatie is voorgesteld die de managers niet willen investeren. Een zware sfeer met betrekking tot de managers en gelukkig in de campers is de goede stemming de rigueur. Als je niets nodig hebt, kun je naar de managers gaan, maar als het gaat om het ergeren van de kampeerders voor kleine dingen, zijn ze erg sterk. Het ziet eruit als een kleuterschool. Evenzo kunnen ze 2 euro claimen voor een persoon die 1 uur op de camping doorbrengt. Omdat ik op doorreis ben, heb ik het hele jaar door medelijden met bewoners die gedwongen worden om hun ruggengraat te buigen met het risico gegooid te worden.

"Een camping waar de MADAME u verwelkomt zoals een waakhond dat zou doen! Niet toegankelijk voor gehandicapten"

Par LEDO-Val le Vri. 1 Aug. 2014

Op het eerste gezicht, toen we aankwamen, vriendelijk welkom, alles was in orde. We huurden een stacaravan die volledig was uitgerust door een persoon die zijn eigendom op de camping beschikbaar stelde. Commercieel gebaar, glimlach, geen klachten. Geluk, 3 dagen regen. Een grond die is aangetast, heel weinig zon, zelfs bij goed weer, nat. Bij regenachtig weer wordt het moerassig. Maar het is niet de schuld van de eigenaar, verre van dat. Zeer familie camping, we zijn ver van de fabrieken van het zuiden van Frankrijk, en het is vrij goed gekomen. En de tragedie arriveert deze donderdag 31 juli 2014. Toen we rond 22:50 terugkwamen uit het restaurant, werden we bij de ingang tegengehouden door een jonge man, uiteraard vergezeld door de vrouw van de eigenaar (denk ik). Aangekomen bij de ingangsbarrière, haast de jonge man zich om ons te stoppen, zeggend dat hij werd gedwongen de poort te sluiten, aangezien de tijd van binnenkomst was verstreken sinds 22.30 uur. De slagboom was nog open toen we voor haar stonden. In de overtuiging dat hij hulp zocht, stop ik, luister. In plaats van te zeggen: "Ok, je bent hier, dus ga, ik sluit achter je", sluit deze jongeman het hek onder onze neus en dwingt ons om te parkeren, verbaasd over de situatie, buiten de camping. , en maak ons in complete duisternis in ons kamp aan de overstroomde paden. Deze camping beweert toegankelijk te zijn voor mensen met een handicap, dit wordt gemist op dit punt gezien onze persoonlijke situatie. Afgezien van het gebrek aan geluk bij slecht weer, is dit het verhaal van een enkel feit. Maar dat zegt veel over het welkom dat sommigen je hier kunnen geven. Gelukkig is de klusjesman wanhopig, overal, wanneer het nodig is, voelt het, en het is geruststellend. Jammer om door sommige kwade geesten te worden beschadigd?

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 98

  • Surface-camping : 3 ha

Campings in de buurt

Populairste steden