Een merk easyvoyage

Camping Le Domaine de L'Herminière

Herm

 - 

Aquitaine

13 beoordelingen 3/5

Le Domaine de L'Herminière Aquitaine - Herm visuel 1/10
Le Domaine de L'Herminière Aquitaine - Herm visuel 2/10
Le Domaine de L'Herminière Aquitaine - Herm visuel 3/10
Le Domaine de L'Herminière Aquitaine - Herm visuel 4/10
Le Domaine de L'Herminière Aquitaine - Herm visuel 5/10
Le Domaine de L'Herminière Aquitaine - Herm visuel 6/10
Le Domaine de L'Herminière Aquitaine - Herm visuel 7/10
Le Domaine de L'Herminière Aquitaine - Herm visuel 8/10
Le Domaine de L'Herminière Aquitaine - Herm visuel 9/10
Le Domaine de L'Herminière Aquitaine - Herm visuel 10/10

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Vijver van Moliets ( 17.8 km ),

    Vijver Blanc ( 20.3 km ),

    Meer Van Hossegor ( 26.9 km )

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Domaine de L'Herminière op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 6.4


  • Waar voor je geld:6.2
  • Accommodatie :6.2
  • Faciliteiten6.8
  • Dienstverlening5.2
  • Animatie:5.7

"Een familiecamping"

Par Johanjulie le Maa. 5 Okt. 2015

We verbleven in dit gebied 15 dagen tijdens de maand augustus met onze 5 kinderen en het was een zeer aangenaam verblijf! Zeer rustig, gelegen aan de rand van alles, met zwembad en speeltuin, ideaal voor een ontspannen vakantie! De eigenaren, Albert en Baya, zijn erg vriendelijk en zeer gastvrij! Wij bevelen dit gebied en dit prachtige gebied aan !!! Tot ziens johan en Julie de verwarming specialisten chetimi !!!

""

Par did le Maa. 17 Aug. 2015

Hallo, als u een camping van hoge kwaliteit wilt, raad ik u soustons "framissima nature" aan, maar ik weet niet zeker of het huis zo warm en familie is als de herminiere. Dat is een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding! Het is betreurenswaardig en kwaadaardig om het daglicht te geven dat ik me met vertrouwen stel! Maar ik geef je toe dat goddeloosheid gratis is. We houden een zeer goede herinnering aan de stille herminere, weg van de drukke, schaduwrijke en zorgzame eigenaren die er zijn om te helpen. Tegenwoordig wordt zo'n welkom gemist en het is echt goed. Bedankt Baya en Albert voor je grote hart, je sympathie en je ruimdenkendheid. Met vriendelijke groet Nathaly en didier

"super vakantie in L'herminière"

Par Soso le Woe. 12 Aug. 2015

Ik deponeer onze mening op deze camping .... Ik heb niets te zeggen, l.accueil super warm ... bij onze aankomst werden we geserveerd sangria ... Geweldige avond doorgebracht met jullie allemaal ... Ik raad deze camping echt aan omdat we 20 minuten van de zee en deze omgeving en rustig zijn ... Ik wilde Baya en bebert bedanken voor dit heerlijke verblijf bij jou ... Ps ik vergeet je niet. ....... het pakket wordt binnenkort verzonden, ik stuur je grote bisousssssa alle 2 Ik hoop je snel te zien ????

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Het Domaine de l'Herminière verwelkomt u in een park van 4 hectare begrensd door het bos van Landes, nabij het centrum van het mooie bloemendorp Herm, groene vakantieoord. Via schilderachtige wegen bereikt u in 15 minuten de Atlantische Oceaan en de geneugten van het strand.Voor uw vrije tijd heeft het veld een zwembad van 105m² met strand en ligstoelen, een peuterbad van 15m² en d 'speeltuinen voor volwassenen en kinderen, zoals ping-pong, bowlen, volleybal, schommels. Een huis, een tafelvoetbal, bibliotheek, bordspellen, en een bar en een terras is van jou voorziening om gezelligheid te bevorderen.Een wasserette met wasmachines, wasdroger, strijkijzer en strijkplank zijn beschikbaar voor deelname. Barbecue gebieden zijn speciaal ontworpen voor buiten koken. Een wandeling van 3 minuten vindt u in het dorp een supermarkt met meerdere diensten, een postkantoor, een dokter, restaurants en een belangrijke winkel- en recreatieruimte op 10 km Nuttige informatie: sommige chalets zijn mogelijk geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit.

Campings in de buurt

Populairste steden