Een merk easyvoyage

Camping Le Bois Henri Iv

2 beoordelingen 4/5

Le Bois Henri Iv Poitou-Charentes - La Couarde-sur-Mer visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Eiland Ré ( 1.8 km ),

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Bois Henri Iv op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 8.0


  • Waar voor je geld:8.0
  • Accommodatie :7.0
  • Dienstverlening6.0
  • Animatie:5.0

"goede traditionele camping"

le Din. 22 Jan. 2019

De camping Le Bois Henri IV bevindt zich in ... Onze stacaravan was ... Het zwembad of het waterpark was ... De ontvangst op de camping was ... Het entertainment was ... De kinderclub was ...

"Een ouderwetse camping"

Par Laurence et jhonn le Woe. 8 Okt. 2014

Camping Le Bois Henri Iv is goed gelegen ten opzichte van Arz en St Martin. Alleen s Bolsols: Zonder reservering wilden we 3 tot 4 nachten, de directeur van de camping biedt een locatie aan en vertelde je dat het beter is om wat meer tijd te nemen, want als we het leuk vonden kan het zijn dat de locatie niet later vrijer zijn. Het was gedaan. we besloten om één ochtend voor de einddatum te vertrekken. De rekening was niet goed en de directeur vertelde ons dat we later moesten vertrekken ... Exorbitante elektriciteitskosten voor iemand die de 220v op een dag van de 2 gebruikt om een camera op te laden . 'S Avonds lawaai met tienerbands omdat kamperen onbewaakt. We vragen ons af hoe deze camping 3 sterren had ???

Beschrijving van de camping

Campings in de buurt

Populairste steden