Een merk easyvoyage

3 beoordelingen 2/5

La Laune Languedoc-Roussillon - Villeneuve-lès-Avignon visuel 1/8
La Laune Languedoc-Roussillon - Villeneuve-lès-Avignon visuel 2/8
La Laune Languedoc-Roussillon - Villeneuve-lès-Avignon visuel 3/8
La Laune Languedoc-Roussillon - Villeneuve-lès-Avignon visuel 4/8
La Laune Languedoc-Roussillon - Villeneuve-lès-Avignon visuel 5/8
La Laune Languedoc-Roussillon - Villeneuve-lès-Avignon visuel 6/8
La Laune Languedoc-Roussillon - Villeneuve-lès-Avignon visuel 7/8
La Laune Languedoc-Roussillon - Villeneuve-lès-Avignon visuel 8/8

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Alpilles ( 21.3 km ),

    Pont du Gard ( 21.8 km ),

    De Sorgue ( 22.8 km ),

    De Cèze ( 24.6 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Laune op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 3.7


  • Waar voor je geld:4.3
  • Accommodatie :4.5
  • Faciliteiten3.7
  • Dienstverlening3.7
  • Animatie:3.5

"ontevredenheid"

le Zon. 27 Mei 2018

Kinderen mogen niet op de camping rondlopen Jammer, maar onder verantwoordelijkheid van volwassenen, .............................. .....

"Een geweldige camping!"

Par rita le Zon. 10 Mei 2015

camping ligt op minder dan 5 minuten van Avignon, camping dicht bij alle voorzieningen, zeer schoon met geweldige thuisbeheerders die u meteen op uw gemak stellen!

"je moet niet de keuze hebben"

Par alain19 le Vri. 8 Aug. 2014

Problemen met kamperen oplossen, wanneer er geen keuze is voor gebrek aan kamperen in het gebied, vol met muggen (omgeven door een beekje), op elkaar, sanitair correct

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 30/03

  • Sluitingsdatum: 17/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 119


Know-All-About-Camping

Camping La Laune ligt in de Gard, Villeneuve-les-Avignon, op slechts 5 minuten van Avignon.

Camping La Laune, vakantiegangers kunnen genieten van een jeu de boules en ping pong. De kinderen beschikken over een speeltuin met glijbaan op een schaduwrijke plek en een opblaasbaar kasteel. Op 500 meter van de camping is het gemeentelijk zwembad toegankelijk voor vakantiegangers en biedt het overdekte en onbedekte gebieden. Een snack / bar is beschikbaar voor degenen die niet willen koken en biedt onder andere kip, salades, gegrilde worstjes, pizza's, frietjes ...

Op de camping wordt gedurende het hele seizoen entertainment voor het hele gezin aangeboden. Er worden ballonversies georganiseerd, evenals jeu de boules-wedstrijden en zelfs kleine spelletjes voor kinderen.

Campings worden aangeboden, min of meer schaduwrijk en bieden plaats aan tenten, caravans en campers. Deze plaatsen hebben een minimale oppervlakte van 100 m² en zijn bedoeld voor maximaal 6 personen. Verschillende pakketten worden aangeboden, met of zonder elektriciteit, speciale familiepakketten of speciale fietsers en wandelaars. Sanitaire blokken zijn beschikbaar. Het is mogelijk om een canvas cottage te huren waarmee u kunt genieten van de natuur op de manier van een tent, maar die het comfort en de voordelen van een stacaravan biedt. Het canvas huisje is geschikt voor 5 personen, is 21m² groot en heeft een overdekt terras. Een ingerichte keuken is aanwezig. Residence cottages zijn te huur. Ze zijn uitgerust en comfortabel en bieden plaats aan 4 personen op 26m² met overdekt terras. Deze stacaravans hebben slaapkamers, een keuken en een badkamer.

De camping La Laune is ideaal gelegen om de Provence, de Camargue en de Cevennes te bezoeken met hun vele historische en culturele bezienswaardigheden.

Campings in de buurt

Populairste steden