Een merk easyvoyage

Camping La Grange du Bost

La Grange du Bost Aquitaine - Montagrier visuel 1/3
La Grange du Bost Aquitaine - Montagrier visuel 2/3
La Grange du Bost Aquitaine - Montagrier visuel 3/3

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Grange du Bost op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

De Barn du Bost ligt in de Périgord Vert in de Dordogne en nodigt uit tot een glamping verblijf dichter bij de natuur. De huurtenten zijn zeer comfortabel en volledig uitgerust voor een uitzonderlijk verblijf op een biologische boerderij.

Natuurvakanties in de Dordogne

Tijdens hun verblijf in La Grange du Bost kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie op het platteland. Het panorama is gewoon uitzonderlijk, de Périgord Vert is een prachtig deel van de Dordogne. Natuurliefhebbers kunnen heuvelachtige landschappen verkennen met weiden van olieachtig gras en bossen met eiken en kastanjes. Deze plaats staat ook bekend om zijn culinaire specialiteiten die de eigenaren live maken door hun biologische landbouw en hun productie van appelsap en honing.

Vakantie op de boerderij in de Dordogne

Tijdens hun verblijf in La Grange du Bost zullen vakantiegangers een echte vakantie op de boerderij hebben. Jong en oud zullen graag katten, honden, kippen, ganzen, schapen, geiten en varkens ontmoeten. Een paard en een ezel zijn ook aanwezig. Om te genieten van momenten van gezelligheid op de boerderij, kunnen vakantiegangers deelnemen aan de pizza-avonden door zich rond de broodoven te verzamelen om hun eigen pizza's te maken en samen te feesten.

De Bost Barn is het kinderrijk. Ze zullen blij zijn om te genieten van de aanwezigheid van een trampoline, een zandbak en een houten hut. Het zal heel leuk zijn om zowel de jonge geiten als de ezel en het paard te voeren. Fietsverhuur is beschikbaar met kinderzitjes.

In de omgeving van La Grange du Bost worden activiteiten niet gemist. Zwemliefhebbers en nietsdoen kunnen een klein zandstrand bij de rivier bereiken. Anderen zullen liever mooie wandelingen maken of prehistorische grotten en kastelen bezoeken.

Campings in de buurt

Populairste steden