Een merk easyvoyage

Camping l'Ecrin Nature

l'Ecrin Nature Limouqin - Ambazac visuel 1/10
l'Ecrin Nature Limouqin - Ambazac visuel 2/10
l'Ecrin Nature Limouqin - Ambazac visuel 3/10
l'Ecrin Nature Limouqin - Ambazac visuel 4/10
l'Ecrin Nature Limouqin - Ambazac visuel 5/10
l'Ecrin Nature Limouqin - Ambazac visuel 6/10
l'Ecrin Nature Limouqin - Ambazac visuel 7/10
l'Ecrin Nature Limouqin - Ambazac visuel 8/10
l'Ecrin Nature Limouqin - Ambazac visuel 9/10
l'Ecrin Nature Limouqin - Ambazac visuel 10/10

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping l'Ecrin Nature op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 08/04

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 70

  • Locations-number-locatif 18


Know-All-About-Camping

Gelegen in Ambazac in Limousin, biedt camping l'Ecrin Nature de nabijheid van vele natuurlijke en culturele bezienswaardigheden

Een verwarmd buitenzwembad is beschikbaar voor vakantiegangers. Het heeft een solarium van 160 m² met ligstoelen voor degenen die willen genieten van de zonnestralen of uitrusten in de schaduw van een parasol. Een speeltuin is aanwezig voor het grootste plezier van de kinderen die kunnen profiteren van schommels, rodelen en spelen met de lente. De grotere zullen niet nalaten volleybal-, badminton- en voetbalwedstrijden te spelen. Wandelen en mountainbiken worden georganiseerd met een gids. De Ecrin Nature biedt een pony-activiteit voor kinderen van 4 tot 10 jaar, onder toezicht van een gekwalificeerde instructeur. Kinderen kunnen genieten van verzorging, spelletjes in de hand of wandelen.

De camping l'Ecrin Nature biedt plaatsen met of zonder elektriciteit, afgebakend door hagen. Deze sites bieden een oppervlakte van 80m² die ten minste gedeeltelijk in de schaduw ligt en die een ongelooflijk uitzicht bieden op de Monts d'Ambazac en het wezen van Jonah. Stacaravans worden ook aangeboden door camping l'Ecrin Nature. Deze stacaravans hebben een terras, een badkamer, toilet, een keuken en een woonkamer. Ze hebben allemaal elektrische verwarming, gaskookplaten, magnetrons, broodroosters, koelkasten en tuinmeubilair. Voor degenen die een ongewone vakantie willen doorbrengen, is de Camp'Etoile beschikbaar, het is een hut op palen voor 2 personen, met transparant dak om de nacht door te brengen om te genieten van de sterrenhemel.

Rond de camping kunnen vakantiegangers het natuurreservaat van de Tourbière des Dauges bezoeken, een natuurreservaat van 200 hectare dat in 1998 is aangelegd waar bezoekers een rijke flora en fauna en tentoonstellingen kunnen bewonderen. Ze kunnen ook de vallei van Gartempe en Taurion bezoeken, wiens wateren vol vis zijn.

Campings in de buurt

Populairste steden