Een merk easyvoyage

Camping Essendieras

Essendieras Aquitaine - Saint-Médard-d'Excideuil visuel 1/3
Essendieras Aquitaine - Saint-Médard-d'Excideuil visuel 2/3
Essendieras Aquitaine - Saint-Médard-d'Excideuil visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Essendieras op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Het gebied van Essendieras is een plaats van privileges, want uw omgeving zal ongelooflijk zijn tussen kastelen (ja in het meervoud), zwembaden (ja ook in het meervoud), vijvers, golf, bossen, tennis, tuinen met een onneembaar uitzicht op de vallei van de Isle. Gelegen in de driehoek gevormd door de steden Périgueux, Brive-la-Gaillarde en Limoges, sta je op de eerste rij om de Dordogne te verkennen.

Niveau accommodatie u heeft de keuze tussen de eenvoud van de camping en de luxe van het kasteel.

De camping aan het meer onder de kastelen heeft tenten, kampeerplaatsen, caravans of huisjes. Je wordt verwend met keuzes. De echte troef hier is dat u uw eigen badkamer kunt hebben, luxe staat ook op het programma voor kamperen.

Het landgoed biedt ook verschillende gites / huizen en appartementen met of zonder zwembad, maar nog steeds voorzien van een onbetwistbare charme met de mogelijkheid om groepen tot 36 personen te huisvesten. In een van de kastelen en bijgebouwen bevinden zich suites voor een onvergetelijk verblijf.

On-site tuin, golf, tennis, voetbal, beachvolleybal, jeu de boules, speeltuin, vissen, wandelen, mountainbiken, zwembad en spa (jacuzzi's, stoombad, sauna en massages) maken uw verblijf leuk en welzijn. zijn. Een restaurant-bar is geopend voor fijnproevers.

Met dergelijke faciliteiten zult u het moeilijk hebben om uit het gigantische domein te komen, maar mis de prachtige excursies die de Périgord Vert in de buurt biedt niet: de grotten van Tourtoirac, Villars of Lascaux, de steden Périgueux, Sarlat, Brantôme of Limoges. Musea, kastelen, kerken en andere historische bezienswaardigheden zijn in aantal. Natuurlijk hoeft u het echte pluspunt van deze regio, die gastronomie is, niet te missen.

Campings in de buurt

Populairste steden