Een merk easyvoyage

Domaine Salinié

Domaine Salinié Midi-Pyreneën - Montcabrier visuel 1/9
Domaine Salinié Midi-Pyreneën - Montcabrier visuel 2/9
Domaine Salinié Midi-Pyreneën - Montcabrier visuel 3/9
Domaine Salinié Midi-Pyreneën - Montcabrier visuel 4/9
Domaine Salinié Midi-Pyreneën - Montcabrier visuel 5/9
Domaine Salinié Midi-Pyreneën - Montcabrier visuel 6/9
Domaine Salinié Midi-Pyreneën - Montcabrier visuel 7/9
Domaine Salinié Midi-Pyreneën - Montcabrier visuel 8/9
Domaine Salinié Midi-Pyreneën - Montcabrier visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Domaine Salinié op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 5

  • Locations-number-locatif 4


Know-All-About-Camping

De 4-sterren camping Domaine Salinié biedt vakantiegangers een landelijke omgeving op weg naar Saint Jacques de Compostela tussen Lot en Dordogne.

Op de camping Domaine Salinié kunnen vakantiegangers afkoelen in een aangenaam bovengronds zwembad dat voor hen beschikbaar is. Het is ook mogelijk om naar het zwembad Puy l'Evêque te gaan. Verschillende waterlichamen in de buurt nodigen ook uit om in de wildernis te zwemmen, waaronder die van Cazals, Montcuq en Catus. Sportactiviteiten buitenshuis ontbreken niet, het zal bijvoorbeeld voor wandelliefhebbers mogelijk zijn om vele gemarkeerde paden te nemen, waaronder de GR652 die Puy-en-Velay verbindt met Santiago de Compostela. Mooie mountainbiketochten zijn ook mogelijk en laten je op een andere manier genieten van de wonderen van de natuur. In Lacapelle Cabanac is het zelfs mogelijk om te gaan paardrijden. Liefhebbers van wateractiviteiten krijgen de mogelijkheid om te vissen in het meer van Cassagnes, in de rivier de Lot of in de kreek van Thèze in Montcabrier. Om te genieten van het water gaat er niets boven een kanotocht en onvergetelijke momenten doorbrengen. Voor de dappersten is het mogelijk om de klif van Montcabrier te beklimmen om te klimmen. Degenen die dat wensen, kunnen ook buggyreizen maken. Golfliefhebbers krijgen de kans om naar Saint Martin le Redon te gaan en te genieten van een 9-holes golfbaan. Fijnproevers die verliefd zijn op de goede producten, kunnen naar het dorpsplein in Montcabrier gaan en de markt ontdekken van de producenten die tal van proeverijen voorstellen.

Plaatsen om te bezoeken zijn talrijk rond het Domaine Salinié, waaronder kastelen zoals het kasteel Bonaguil, een mooi voorbeeld van militaire architectuur uit de vijftiende eeuw. Het neogotische kasteel Milandes combineert Renaissance en attributen van de Middeleeuwen. Het imposante middeleeuwse fort van Castelnaud richtte zijn aandacht zowel op bezoekers als op het kasteel van Beynac.

Domaine Salinié biedt vakantiegangers de mogelijkheid om zelfstandige mebl-huizen en gîtes te huren.

Campings in de buurt

Populairste steden