Een merk easyvoyage

Domaine des Z'Ailés

Domaine des Z'Ailés Pays de Loire - Rives-de-l'Yon visuel 1/3
Domaine des Z'Ailés Pays de Loire - Rives-de-l'Yon visuel 2/3
Domaine des Z'Ailés Pays de Loire - Rives-de-l'Yon visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    jacuzzi,

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Domaine des Z'Ailés op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Domaine des Z'Ailés ligt op een steenworp afstand van La Roche-sur-Yon, de hoofdstad van de Vendée. Dit 3-sterren etablissement ligt ook op 30 minuten van de beroemde Puy du Fou en nodigt je uit om te genieten van een ontspannen verblijf in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Wellnessvakantie in Loire

Op zoek naar een verjongende vakantie? Dan is Domaine des Z'Ailés de ideale plek! Dit 3-sterren etablissement biedt vakantiegangers namelijk de kans om bijzondere momenten van ontspanning door te brengen dankzij een ruimte gewijd aan welzijn. Terwijl ze genieten van het uitzicht door de ramen, kunnen vakantiegangers genieten van heerlijke sessies in de jacuzzi, infraroodsauna, chromo-therapie en aromatherapie. Een ontspanningsruimte, massagefauteuil en inloopdouche zijn ook beschikbaar voor gasten. Als optie kunnen gasten van Domaine des Z'Ailés tijdens hun wellnesssessies aperitieven en lokale wijnen bestellen. Deskundige handen staan ook klaar om de perfecte ontspannende massage te geven. Gasten van Domaine des Z'Ailés zullen ongetwijfeld meer ontspannen dan ooit vertrekken.

Paardrijvakanties in de Vendée

Tijdens hun verblijf op Domaine des Z'Ailés kunnen vakantiegangers genieten van prachtige, intieme paardrijtochten met familie of vrienden, onder begeleiding van een gekwalificeerde professional. Tijdens deze ritten ervaren ruiters een gevoel van medeplichtigheid met hun paard. Tussen de wilde duinen, het nationale bos van Olonne en de zee wachten prachtige omgevingen op de beginnende ruiters, die ongelooflijke herinneringen zullen meenemen. Om ook kinderen het plezier van paardrijden te laten ontdekken, kunnen ze deelnemen aan ponyritjes.

Ongewone vakanties in de Vendée

Op Domaine des Z'Ailés kunnen vakantiegangers die het bohemienleven willen ontdekken echte woonwagens huren. Deze met de hand beschilderde en uitgesneden woonwagens zullen je verleiden met hun charme en originaliteit. Deze accommodaties zijn perfect voor een ongewoon romantisch verblijf in de Vendée en beschikken over een kitchenette en een luxe badkamer.

Campings in de buurt

Populairste steden