Een merk easyvoyage

Camping De La Voueize

Hoogtepunten

Toegang rivier Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping De La Voueize op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 17

  • Locations-number-locatif 2


Know-All-About-Camping

In de regio Nouvelle-Aquitaine, in het departement Creuse, in het hart van het stadje Gouzon, nodigt de tweesterrencamping van La Voueize u uit voor een verblijf in het groen op de rotsen van Moeder Natuur, op het bosrijke terrein grenzend aan de rivier met dezelfde naam.


Op het terrein van deze rustige en ontspannen camping met directe toegang tot de rivier, kunt u verblijven in een chalet of in een volledig uitgeruste stacaravan of plaatsnemen, uitgerust met uw tenten, campers of caravans, op grote schaduwrijke, halfschaduw of zonnige plaatsen. Merk op dat uw viervoetige metgezellen ook welkom zijn op de camping.


Ter plaatse kunnen de jongsten nieuwe vrienden maken terwijl ze plezier hebben in de speeltuin die speciaal aan hun aandacht is gewijd, terwijl de volwassenen in vrede in de zon kunnen koesteren en zich kunnen verfrissen in de buurt van de rivier, toegankelijk rechtstreeks, wat ongetwijfeld de ideale plek voor vissers zal zijn.

Voor maaltijden kunt u direct op de camping eten met zijn snackbar op het terras in de schaduw van grote parasols, die ook dienst doen als pizzeria.


Ga vanaf deze kleine groene camping wandelen, fietsen of paardrijden via de verschillende omliggende paden, win de spa Evaux les Bains om een aantal revitaliserende of ontspannende behandelingen te bieden en mis de Abdijkerk niet. Valérie de Chambon-sur-Voueize, juweel van de romaanse architectuur van Limousin!

Campings in de buurt

Populairste steden