Een merk easyvoyage

Camping Alicourts Resort

1 beoordelingen 5/5

Alicourts Resort Groot-Centrum - Pierrefitte-sur-Sauldre visuel 1/10
Alicourts Resort Groot-Centrum - Pierrefitte-sur-Sauldre visuel 2/10
Alicourts Resort Groot-Centrum - Pierrefitte-sur-Sauldre visuel 3/10
Alicourts Resort Groot-Centrum - Pierrefitte-sur-Sauldre visuel 4/10
Alicourts Resort Groot-Centrum - Pierrefitte-sur-Sauldre visuel 5/10
Alicourts Resort Groot-Centrum - Pierrefitte-sur-Sauldre visuel 6/10
Alicourts Resort Groot-Centrum - Pierrefitte-sur-Sauldre visuel 7/10
Alicourts Resort Groot-Centrum - Pierrefitte-sur-Sauldre visuel 8/10
Alicourts Resort Groot-Centrum - Pierrefitte-sur-Sauldre visuel 9/10
Alicourts Resort Groot-Centrum - Pierrefitte-sur-Sauldre visuel 10/10

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad,

    Waterglijbanen

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Alicourts Resort op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 10.0


  • Waar voor je geld:8.0
  • Accommodatie :10.0
  • Faciliteiten10.0
  • Dienstverlening10.0
  • Animatie:10.0

"Een magische camping"

Par dluyten le Vri. 25 Jan. 2013

We gingen in de zomer met de kinderen naar de kust en voor een keer besloten we de drukte te vermijden en rustig te blijven. Onze keuze stopte op camping Les Alicourts in de regio Centre. Het is een camping op mensenmaat waar alles wordt gedaan om het gezin tevreden te stellen. Meer, zwembaden, spelletjes voor onze kinderen die we niet van de camping konden krijgen, vissen voor mijn man en de SPA voor mij. Kortom, ik denk dat mijn man en ik eens in de stad zijn geweest naar Lamotte Beuvron! De accommodatie was geweldig en we hadden niet de neus bij de buurman als onze kampeervakantie in het zuiden van Frankrijk. Gefeliciteerd, blijf doorgaan en we komen volgende zomer terug

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Les Alicourts 5 * verwelkomt u voor uw vakantie in de Loire-vallei in een luxe omgeving. De luxe accommodatie en luxe maken deze camping tot een Mekka van Glamping. De Cottage Patio Premium **** heeft een oppervlakte van 34 m2, 3 slaapkamers met eigen badkamer en een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser. Dit huisje is voorzien van airconditioning, een tv, een semi-overdekt terras en toegang tot wifi. Linnen is ook inbegrepen.

6 ongewone accommodaties - het boskamp

Camping Les Alicourts biedt een breed scala aan ongewone accommodatie. Voor een vakantie dicht bij de natuur en onder het teken van de ontsnappingstest een van deze nieuwe manieren om in paren, in familie of tussen vrienden te verblijven. U heeft de keuze tussen de koppelcabine, de familiecabine, de Safari Lodge, de Safari Lux Tent of de Explorer Logde voor 6 personen. Zeer comfortabel en origineel, deze accommodaties zijn om de tijd van een weekend of een week te ontdekken of opnieuw te ontdekken.

Het waterpark van de camping en het Balneo-gebied zullen u bevallen!
Op deze camping vindt u alles wat u nodig heeft om te ontspannen en luxe. In het hydrotherapieprogramma, sauna-, jacuzzi- en stoomcabinesessies. Je kunt ook shiatsu en voetreflexologie ontdekken of herontdekken. Zen-sfeer en tropische geuren zullen u in totale ontspanning onderdompelen. U zult genieten van de Zen Tisanerie en de tuinpatio waar u kunt zonnebaden en thee kunt proeven.

Side water park, spanning en zwemmen zijn op de afspraak. Waterglijbanen en een pentagliss 3 tracks wachten op u voor middagen van glijden.
Een groot lagune-buitenzwembad met palmbomen, eilandjes en golfslagbad zal u verrassen.
Ongeacht het weer, zwem in het verwarmde binnenzwembad op 28 °. Verschillende badzones zijn gewijd aan jonge kinderen met kinderbad, waterspelletjes en miniglijbaan.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Trip van een week in de Verdon

Trip van een week in de Verdon

Campings in de buurt

Populairste steden